Republikánské maso

biznesmenka Kuchařka: biznesmenka

Hovězí maso 5 názorů

Suroviny

2 řízky
2 plátky z vepřového masa
2 cibule
hrst hub (dávám namočené sušené)
1 PL cukru
1 PL hořčice
1,5 dl světlého piva
tymián
bobkový list
pepř
sůl
trochu hladké mouky
šlehačka
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Kostky masa orestuju na dozlatova osmažené cibuli,přidám cukr, nechám zkaramelizovat, pak přidám koření a hořčici, hl. mouku a opražím, podliji pivem a dusím.

  2. Když je maso poloměkké, přidám houby i s vodou a dusím doměkka a nakonec přiliji šlehačku.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 36 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Republikánské maso

  • Focus2002 Focus2002

    Ať žije Sládek!

    Odpovědět

  • Dana K. Dana K.(neregistrovaný)

    Dělala jsem to teď v neděli a chutnalo nám to.Myslím, že jsem to nedělala naposledy. Bylo to dobré s rýží.

    Odpovědět

  • jahoda jahoda

    Biznesmenko, dnes jsem si vybrala Tvůj recept. Je to rychlovka a výborná, moc jsme si pochutnali. Jen jsem přidala citr.šťávu a houby nebyly sušené, ale z mražáku.
    Dovolím si fotku a Tobě :yes:2;-)

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Taky jsem se na ně dívala, fotečka je trošku rozmáznutá.

    Odpovědět

  • Jikotka Jikotka

    Recept je zajímavý ;-),co to máš za knedlíky :-?:-?:-O

    Odpovědět

Tématické fráze: republikansky rizek republikánské řezy rebublikanske maso nejlepší maso na neděli příprava hovezi maso republikanske republikánjhské maso republikánmské maso dušená masa-republikánské maso susene hovezi maso recept hovezi susene masa steak a sušené houby sušené houby hovězí maso republikansky řizek recept steak recepty

Zapomněl/a jsem heslo