Republikánské maso

Suroviny

2 řízky
2 plátky z vepřového masa
2 cibule
hrst hub (dávám namočené sušené)
1 PL cukru
1 PL hořčice
1,5 dl světlého piva
tymián
bobkový list
pepř
sůl
trochu hladké mouky
šlehačka

Postup přípravy receptu

  1. Kostky masa orestuju na dozlatova osmažené cibuli,přidám cukr, nechám zkaramelizovat, pak přidám koření a hořčici, hl. mouku a opražím, podliji pivem a dusím.

  2. Když je maso poloměkké, přidám houby i s vodou a dusím doměkka a nakonec přiliji šlehačku.

Komentáře k receptu Republikánské maso

  • Focus2002 Focus2002

    Ať žije Sládek!

    Odpovědět

  • Dana K. Dana K.(neregistrovaný)

    Dělala jsem to teď v neděli a chutnalo nám to.Myslím, že jsem to nedělala naposledy. Bylo to dobré s rýží.

    Odpovědět

  • jahoda jahoda

    Biznesmenko, dnes jsem si vybrala Tvůj recept. Je to rychlovka a výborná, moc jsme si pochutnali. Jen jsem přidala citr.šťávu a houby nebyly sušené, ale z mražáku.
    Dovolím si fotku a Tobě :yes:2;-)

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Taky jsem se na ně dívala, fotečka je trošku rozmáznutá.

    Odpovědět

  • Jikotka Jikotka

    Recept je zajímavý ;-),co to máš za knedlíky :-?:-?:-O

    Odpovědět

Tématické fráze: republikansky rizek republikánské řezy rebublikanske maso republikansky rizek foto nejlepší maso na neděli příprava hovezi maso republikanske republikánjhské maso republikánmské maso dušená masa-republikánské maso susene hovezi maso recept hovezi susene masa steak a sušené houby sušené houby hovězí maso republikansky řizek recept steak recepty