Suroviny
Porce: 4 velké
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 563 kJ / 2 764 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 155,02 g |
Tuky | 186,67 g |
Vláknina | 53,00 g |
Cholesterol | 542 mg |
Sodík | 3,58 g |
Sůl | 8,67 g |
Sacharidy | 108,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Kouličkový" gulášek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Ok7
Moje poznámka
"Kouličkový" gulášek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Ok7
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 1 hodinou
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 2 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 2 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 2 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 12 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 7 minutami
Dušená mrkev
Tajemnost před 1 hodinou
Poctivá květáková polévka
oligarda před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 1 hodinou
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 2 hodinami
Dýňová polévka
BublinaF před 2 hodinami
Brokolicová polévka
Gothaj před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
Janiina před 2 hodinami
Tématické fráze:
k čemu se hodí špecle,
gulášek ládi hrušky,
příprava tarhoni,
k čemu se podávají špecle,
šprecle,
býčí žlázy gulašek,
recepty guláše,
recept na pripravu bicich zlaz,
býčí žlázy,
recepty z tarhoni,
recepty na ruzné guláše,
k čemu dávat na špecle,
jak připravit býčí žlázy,
guláš z býčích žláz,
jak připravit býčí koule,
kadlíkovy recepty,
masové koule z mletého masa s gulasem,
maso uzeniny inpost,
byci kule gulas,
k čemu špecle
Suroviny:
býčí žláza,
slanina gazdovská,
cibule,
bobkový list,
koření nové koření,
kmín celý,
paprika sušená sladká,
krém gulášový lahůdkový,
paprika čerstvá červená,
majoránka sušená,
česnek,
sádlo,
mouka hladká
Komentáře (38)
Já vím,že tento druh masa každý nemusí