Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 234 kJ / 2 685 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 217,98 g |
Tuky | 198,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 640 mg |
Sodík | 3,91 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 6,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí pupek na jalovčinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/53Dq
Moje poznámka
Hovězí pupek na jalovčinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/53Dq
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 5 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 6 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 9 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 10 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 18 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 26 minutami
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 56 minutami
Cuketová buchta
miryg13 před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 3 hodinami
Thajské curry
Trol60 před 3 hodinami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 3 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 6 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 6 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 6 hodinami
Tématické fráze:
jak připravit hovězí pupek,
hovězí pupek recepty,
hovězí pupek,
hovězí pupek recept,
pomalu pečený hovězí pupek,
jak vypadá hovězí pupek,
recept hovězí pupek,
co udělat z hovězího pupku,
hovězí recepty,
recept na hovězí pupek,
jak udělat hovězí pupek,
hovězi hovězí pupek,
recepty z hovězího pupku,
hovezi pupek wikipedie,
recepty z pupku,
recepty, hovězí,
+hovězí pupek recepty,
hovezi pupek, recept,
recept na hovězi hovězí pupek,
hovězí pupek-recepty
Suroviny:
pupek hovězí,
jalovec,
slanina lopenická,
koření roštěnky,
cibule,
sůl,
pepř,
olej,
mouka hladká
Komentáře (11)