Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 935 kJ / 463 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,34 g |
Tuky | 33,29 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 582 mg |
Sodík | 1,40 g |
Sůl | 3,42 g |
Sacharidy | 8,50 g |
Postup přípravy
Hlavně nesolit-niva a uzená ryba jsou slané a pokud by se nám snad zdálo, že je jídlo málo slané, vždy se dá dosolit.
Zveřejněno 12. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dobrá zapečená uzená ryba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p7Mm
Moje poznámka
Dobrá zapečená uzená ryba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p7Mm
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 3 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno před 15 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 17 hodinami
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno před 21 hodinami
Mrkvový krém
Přidáno před 22 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno 16. 10. 2025 07:42:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
renata.keles před 29 minutami
Sladkokyselé kuře (Sweet&Sour Chicken)
Alzbetina Prk. před 49 minutami
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 4 hodinami
Loštická cibulačka
Sahula před 12 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 12 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 13 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 13 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 13 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 16 hodinami
Tématické fráze:
zapečená ryba,
uzená ryba,
zapečená uzená makrela,
uzená ryba recepty,
uzené ryby recepty,
zapečená uzená ryba,
uzená ryba recept,
vykoštění makrely,
uzené ryby,
recepty z uzené ryby,
zapečená ryba recept,
jak vykostit uzenou makrelu,
uzená makrela recepty,
zapečené ryby,
jak vykostit makrelu,
recepty z uzenou s rybou,
recepty na zapečené ryby,
recept uzená ryba,
ryba zapečena,
recepty uzené ryby
Suroviny:
ryba uzená,
sýr niva,
pórek,
cibule,
česnek sušený,
pažitka,
vejce,
smetana na vaření,
tuk
Komentáře (23)
Hanis, vítám tě v naší Topkové rodině a přeji ti, aby se ti tady líbilo jak s náma, tak ať tě inspirují naše recepty-těšíme se na tvoje
Zítra dej vědět, jak jste si pochutnali
Ivi, raději vykostit a jsou i uzené ryby, které kosti nemají, já měla ještě od Jany uzené mořské pstruhy a ty jsou vykostěné, tak to bylo bez práce i když si myslím, že bez vykostění by to šlo taky, ale z toho jídla by nebyl takový požitek