Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dobrá zapečená uzená ryba

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava)

12. 4. 2012 17:53

Suroviny pro 3

3

Nutriční hodnoty

Energie1 935 kJ / 463 kcal
Bílkoviny31,34 g
Tuky33,29 g
Vláknina1,82 g
Cholesterol 582 mg
Sodík 1,40 g
Sůl3,42 g
Sacharidy8,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dnes jsem měla trochu fofr a před polednem jsem ještě stále nevěděla co budu vařit, proto vznikla tato moc dobrá rychlovka a my si pochutnali. Jako přílohu jsem udělala šťouchané brambory.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Bibinka

17. 4. 2012 08:15

Hanis, moc děkuji, že jsi rybu vyzkoušela a potěšilo mě, že vám chutnala;-)

Hanis

16. 4. 2012 12:37

V sobotu jsme měli na oběd a moc chutnalo!

Hanis

13. 4. 2012 12:39

Bibinko, děkuji za přivítání! Na Topky chodím už dlouho, jste tady samé šikovné kuchařky - inspiruju se - a už vím, že některá jména (nejmenuju, abych někoho nevynechala) jsou zárukou výborného jídla...ale já nejsem tak šikovná jako vy tady, takže se nadále budu jen inspirovat a recepty nevkládat - a konečně také chválit :-). Díky moc

Jiri V.

13. 4. 2012 11:46

:yes::-p Nádhera, bodík.:-)

Bibinka

13. 4. 2012 10:04

Všem vám moc děkuji za zájem o zdravou rybku a vězte, že je to mňamózní:-p:yes:

Hanis, vítám tě v naší Topkové rodině a přeji ti, aby se ti tady líbilo jak s náma, tak ať tě inspirují naše recepty-těšíme se na tvoje;-)
Zítra dej vědět, jak jste si pochutnali:-!

Ivi, raději vykostit a jsou i uzené ryby, které kosti nemají, já měla ještě od Jany uzené mořské pstruhy a ty jsou vykostěné, tak to bylo bez práce i když si myslím, že bez vykostění by to šlo taky, ale z toho jídla by nebyl takový požitek:-) Za to vykostění to ale stojí....;-)

Hanis

13. 4. 2012 08:56

A samozřejmě uděluju bodík, dělám to poprvé, takže se mě to povedlo až napodruhé :yes:

Hanis

13. 4. 2012 08:55

Jejda, to ale nádhera...úplně se mě sbíhají sliny :-p. A ty fotky jsou překrásné, tak mě to navnadilo, že tento skvělý receptík použiju při přípravě zítřejšího oběda.

suslajda

13. 4. 2012 08:33

:-Kvypadá to moc pěkně ryby mám moc ráda;-)určitě vyzkouším:yes::yes:dneska je 13 tak ti posílám bod č.13:-D

JanaDorazinova

12. 4. 2012 21:19

varilamyskakasicku: určitě vykostit, pokud teda nemáš ráda rybí kosti v krku!:-D

varilamyskakasicku

12. 4. 2012 21:03

:-p;-):-K ta ryba může být makrela, a cokoliv?Vykostit ji musím??Máš to pěkně nafocené Janinko:-K

vseumel

12. 4. 2012 19:28

Mňam:-p:yes:

Anna Kocikova

12. 4. 2012 19:10

Bibinko,príma recept a krásné fotky:-p+:yes::-K

JanaDorazinova

12. 4. 2012 18:45

:-p:-p:yes:

Bibinka

12. 4. 2012 18:31

rebeka:Rebí, ano celou smetanu, já z ní jen malinko dala do šťouchaných brambor. Možná ještě lahodnější s více kj by byla šlehačka:-D

rebeka

12. 4. 2012 18:22

už od pohledu je vidno, že to bude mňamina úžasná:-p:-p:yes:
smetanu.. myslíš celý kelímek:-?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zapečená ryba uzená ryba zapečená uzená makrela uzená ryba recepty uzené ryby recepty zapečená uzená ryba uzená ryba recept vykoštění makrely uzené ryby recepty z uzené ryby zapečená ryba recept jak vykostit uzenou makrelu uzená makrela recepty zapečené ryby jak vykostit makrelu recepty z uzenou s rybou recepty na zapečené ryby recept uzená ryba ryba zapečena recepty uzené ryby

Suroviny: ryba uzená, sýr niva, pórek, cibule, česnek sušený, pažitka, vejce, smetana na vaření, tuk

TopRecepty.cz

Dobrá zapečená uzená ryba

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p7Mm