Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 641 kJ / 2 782 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 282,48 g |
Tuky | 174,23 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 7,96 g |
Sůl | 18,98 g |
Sacharidy | 19,12 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drštky na paprice se škvarečky a uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DP5
Moje poznámka
Drštky na paprice se škvarečky a uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DP5
Nejnovější recepty
Švestkové chutney
Přidáno před 2 hodinami
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno před 10 hodinami
Okurková limonáda
Přidáno před 11 hodinami
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno 25. 7. 2025 13:00:02
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Sendvič „Vegetariánská bomba“
Přidáno 24. 7. 2025 16:04:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Borůvkové řezy
Luciksch před 34 minutami
Vepřové pikantní nudličky na smetaně s pórkem
Formanova před 35 minutami
Domácí kmínový chleba
Jurasekjurasek před 1 hodinou
Panenka pečená v pepřové omáčce
Viky90 před 1 hodinou
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
PetCah před 1 hodinou
Niva v bramboráku
kimlo před 4 hodinami
Plovdivské maso
poirotka před 4 hodinami
Nejlepší bublanina
skapaju před 5 hodinami
Pekingská polévka
Rasice před 5 hodinami
Zapečené brambory s masem a se smetanou
paprika1000 před 5 hodinami
Tématické fráze:
drštky,
zadelavane drstky,
suflaky recept,
hovezi drstky,
zadělávané držťky,
hovězí dršťky recepty,
zadelavane drzky,
držtky,
dršťky recepty,
dršťky recept,
hovezi drstky recept,
recepty držťky,
recepty drstky,
zadělávané dršťky recept,
jak uvařit dršťky,
hovezi držtky,
uzená paprika,
držťky recepty,
veprove drstky,
recepty na drstky
Suroviny:
dršťky,
maso uzené,
cibule,
olej,
mouka hladká,
vývar hovězí,
slanina anglická,
smetana zakysaná,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř bílý,
majoránka,
česnek,
pažitka
Komentáře (2)