Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 253 kJ / 3 407 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,36 g |
Tuky | 151,62 g |
Vláknina | 19,50 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 259 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 448,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na těsto smíchejte všechny suché suroviny, do nich pak přidejte všechny "mokré". Metličkou zamíchejte a dejte do kulaté, nejlépe teflonové, zavírací formy, dno vyložené pečícím papírem, boky lehce vytřené olejem. Pečte na 170 stupňů cca 15 min. Dejte vychladnout.
Krok 2: Uvařte si jahodový džus s cukrem a pudingem. Nechte trochu vychladnout.
Krok 3: Ve větší míse s víkem smíchejte šlehačku s kompotem a pudingem. Pokud jsou jahody v kompotu větší, můžete je trochu pokrájet. Nerozpadnou se tolik, jako mandarinky v původním hrk-hrk krému. Všichni asi postup krému znáte, ale pro ty, co ho neznají: do mísy dejte všechny suroviny na krém, pevně zavřete víkem a třeste tak dlouho, dokud se nepřestanou suroviny v míse pohybovat. Trvá to jen chvilku. No a to je skoro všechno.
Krok 4: Na vychladlý korpus uhlaďte jahodový hrk-hrk krém a zalijte pudinkem. Nechte uležet nejlépe přes noc v lednici.
Zveřejněno 18. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodový hrk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g8ZY
Moje poznámka
Jahodový hrk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g8ZY
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 4 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 8 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 18 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 18 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 18 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 4 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 5 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 6 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 6 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 6 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 7 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 8 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 9 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 11 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 11 hodinami
Tématické fráze:
buchta hrk krk,
hrk krk,
jahodový kompot s rumem,
hrk hrk řezy s jahodami,
jahodový,
buchta hrk hrk s jahodami,
hrk krk buchta,
hrk hrk dort s jahodami,
hrk hrk buchta s jahodami,
řezy hrk krk,
jahodové řezy hrk hrk,
hrk krk mandarinkové řezy,
hrk hrk krém,
hrk hrk řezy,
jahodová buchta hrk hrk,
jahodový kompot,
hrk krk řezy,
hrk hrk,
kolac hrk krk,
hrk hrk do dort.formy
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
prášek do pečiva,
kakao,
vejce,
voda,
olej,
šlehačka,
pudink,
kompot jahodový,
džus jahodový,
pudinkový prášek,
cukr vanilkový
Komentáře (12)
JitkaS: Fotila jsem to v takovou divnou hodinu, že nebyla ještě tma, ale toho světla také už moc nebylo. S bleskem to bylo zase moc "přesvícené". Z deseti fotografií jsem vybrala to nejslušnější. Příště to bude snad lepší