Suroviny
Porce: 20 - 26 (dva malé bochánky)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 052 kJ / 3 598 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,27 g |
Tuky | 130,09 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 307 mg |
Sodík | 378 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 500,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bochánek M.Š.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pZpN
Moje poznámka
Bochánek M.Š.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pZpN
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 10 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 11 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 11 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 11 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 12 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 13 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 15 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 16 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 16 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 17 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 17 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 17 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 18 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 18 hodinami
Tématické fráze:
jak vařit vejce aby nepraskly,
nejrychlejší a nejchutnější velikonoční bochánek,
vaření vajec aby nepraskly,
nejlepsí bochánek,
jak dlouho péct bochánek,
jak dlouho se peče bochánek,
bochánek s olejem,
bochánky,
jak upéct bochánek,
aby vejce nepraskly,
recepty pro mš,
recepty cz.m,
jak uvarit vajicka aby nepraskly,
bochánek s rozinkami,
nejlepší bochánek velikonoční,
jak se pece bochanek,
pečeme bochánek,
jak varit vajicka aby nepraskly,
aby vejce při vaření nepraskly,
recpty cz m
Suroviny:
mouka hladká,
tvaroh,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
vejce,
prášek do pečiva,
olej,
mléko,
rozinky,
rum,
ovoce kandované,
kůra citronová,
sůl,
lupínky mandlové
Komentáře (10)