Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 22 767 kJ / 5 442 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 193,25 g |
| Tuky | 93,47 g |
| Vláknina | 26,60 g |
| Cholesterol | 2,40 g |
| Sodík | 1,27 g |
| Sůl | 2,74 g |
| Sacharidy | 943,57 g |
Postup přípravy
Krok 1: Korpusy překrojit a dát krém,nechat vytuhnout a druhý den potahovat marcipánem.
Krok 2: Rukojeť dělat aspoň 3 dny předem, ať ztvrdne.
Zveřejněno 31. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQ11
Moje poznámka
Sekačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQ11
Nejnovější recepty
Belgické lanýže
Přidáno před 1 hodinou
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 2 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 2 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 5 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 5 minutami
Tvarohová štola
[email protected] před 47 minutami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 1 hodinou
Koňakové košíčky
kvetka před 2 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 3 hodinami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 4 hodinami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 4 hodinami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 4 hodinami
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 4 hodinami
Tématické fráze:
dort sekačka,
jak uvařit zelí,
sekačka dort,
papriky se zelím,
dort se sekackou,
švestková nutela,
sekačka z marcipánu,
jak udělat sekanou,
dorty sekačka,
paprika se zelím,
dort pro zahrádkáře,
jak udelat pudínk,
kolac s jablky a pudinkem,
jak udělat pizzu,
marcipánový dort pro zahrádkáře,
dort jako sekačka,
jak uvařit pudink,
sekaná se sýrem,
gabina dvorakova fotky,
jak udelat strudl
Suroviny:
vejce,
krupice,
mouka polohrubá,
voda,
máslo,
mléko,
pudink vanilkový,
cukr,
rum,
cukr moučkový,
mléko plnotučné,
voda
Komentáře (23)