Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 031 kJ / 963 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,80 g |
Tuky | 41,77 g |
Vláknina | 1,33 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,31 g |
Sacharidy | 17,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové na víně s kapary a rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vR9g
Moje poznámka
Vepřové na víně s kapary a rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vR9g
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 34 minutami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 1 hodinou
Domácí libečková sůl
Přidáno před 4 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 8 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 9 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč z cukety
Vampi před 24 minutami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 37 minutami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 1 hodinou
Rajská omáčka
Maroun416 před 2 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 2 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 4 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 6 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 8 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 8 hodinami
Tématické fráze:
vepřové s kapary,
vepřové na víně,
vepřové líčka na kaparech,
vepřové na kapary,
vepřová líčka na kaparech,
vepřové na kaparech,
vepřové plátky kapari,
pečené vepřové kotlety na víně a kapari,
kapary veprova,
veprove s rozmarynem,
vepřové na kapari,
veprove s kapari,
vepřové maso s kapary,
kapary,
kapary, vepřové
Suroviny:
plec vepřová,
víno červené suché,
kapary,
hořčice dijonská,
rozmarýn,
vývar,
smetana,
mouka,
sůl,
pepř,
máslo,
olej
Komentáře (20)
Bibi, místo kaparů můžeš dát okurky. Dřív, když kapary nebyly k sehnání, tak se nahrazovaly okurkama. Je to jiné, ale i tak dobré