Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 911 kJ / 696 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 7,03 g | 
| Tuky | 66,17 g | 
| Vláknina | 4,80 g | 
| Cholesterol | 202 mg | 
| Sodík | 726 mg | 
| Sůl | 1,85 g | 
| Sacharidy | 16,80 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Dáme vařit osolenou vodu a při začátku vaření přidáme srdce s bobkovým listem, pepřem a vaříme do měkka.
	Krok 2: Po uvaření dáme hned srdce do studené vody a vychladlé krájíme na širší proužky, necháme stát.
	Krok 3: V kastrůlku si uděláme jíšku z tuku a mouky, tu zalijeme vývarem ze srdce, rozšleháme a dochutíme sardelovou pastou, hořčicí, okurku nakrájenou na nudličky, žampiony nakrájené na kousky, vrátíme nakrájené srdce a doladíme cukrem, solí, šťávou z citronu-chutě musí být vyvážené, vaříme 20-30 minut!
	Krok 4: Nakonec do omáčky přilijeme smetanu-omáčku můžeme ředit vývarem pokud je jí málo, ještě chvilku povaříme a můžeme stolovat.
Zveřejněno 26. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Kořeněné vepřové srdce se sardelovou pastou a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojnz
Moje poznámka
					
				
Kořeněné vepřové srdce se sardelovou pastou a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojnz
Náhodný recept
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 13 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 21 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 9 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 11 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 12 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 12 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 13 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 14 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 14 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 15 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 15 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 15 hodinami
						Tématické fráze:
						
							vepřové srdce recept, 
						
						
							vepřové srdce, 
						
						
							srdce z divočáka, 
						
						
							vaříme se sardelovou pastou, 
						
						
							srdce divocak omacka, 
						
						
							vepřové srdce na žampionech, 
						
						
							recept na veprove srdce, 
						
						
							vepřové srdce na sardelích, 
						
						
							kořenšné srdce-recept, 
						
						
							srdce se žampiony, 
						
						
							vídeňské vepřové srdce, 
						
						
							vepřové srdce na sterilovaných žampionech, 
						
						
							kořeněné srdce-recept, 
						
						
							vídenské srdce-recept, 
						
						
							srdce z divocaka recept, 
						
						
							videnske srdce recept, 
						
						
							vepřové srdce na houbách, 
						
						
							varime veprove srdce recept, 
						
						
							srdicko z divocaka, 
						
						
							maso se sardelovou pastou
						
					
						Suroviny:
						
							srdce vepřové, 
						
						
							cibule, 
						
						
							okurky sterilované, 
						
						
							žampióny, 
						
						
							pasta sardelová, 
						
						
							hořčice plnotučná, 
						
						
							smetana ke šlehání, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							pepř, 
						
						
							šťáva citronová, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							olej, 
						
						
							cukr, 
						
						
							sůl
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (11)