Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 627 kJ / 1 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,78 g |
Tuky | 44,27 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 1,95 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 23,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí plátky s taveným Hermelínem v brusinkové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2yz
Moje poznámka
Hovězí plátky s taveným Hermelínem v brusinkové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2yz
Nejnovější recepty
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 17 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 21 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 22 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 22 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno 7. 7. 2025 18:07
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno 7. 7. 2025 14:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 1 hodinou
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 1 hodinou
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 8 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 9 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 10 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 10 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 11 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 13 hodinami
Vepřové na houbách
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
brusinková omáčka k masu,
brusinková omáčka recept,
brusinková omáčka k hermelínu,
brusinková omáčka,
hovězí plátky,
hermelínová omáčka k masu,
maso v brusinkove omáčce,
brusinková omáčka na maso,
hovězí plátky recepty,
maso na brusinkove omacce,
brusinková omáčka k masu recept,
recepty - hovězí plátky recept,
jak upravit telecí falešnou na svíčkovou,
hovězí plátky recept,
hovězí plátky s hermelinem,
hovezi s hermelinem,
omáčka plátky,
hovězí s brusinkami a hermelínem,
vepřové maso na brusinkové omáčce,
pekne hovezi
Suroviny:
plátek hovězí,
cibule,
vývar,
brusinky,
mouka hladká,
pepř mletý,
sýr hermelín,
olej olivový,
sůl
Komentáře (21)
Chválím nápad spojit ho s hovězím masem