Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 458 kJ / 1 544 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,27 g |
| Tuky | 153,91 g |
| Vláknina | 6,90 g |
| Cholesterol | 274 mg |
| Sodík | 1,63 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 26,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Provensálsky králik
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6RmO
Moje poznámka
Provensálsky králik
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6RmO
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 12 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 13 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 16 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 18 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 20 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listový salát s ořechy
Limek před 8 hodinami
Margot kuličky
Junys před 8 hodinami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 9 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 9 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 9 hodinami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 11 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 11 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 12 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 12 hodinami
Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor - podrobně
NikolaHlatka před 12 hodinami
Tématické fráze:
recepty na králíka,
králik recept,
recepty z králíka,
provencálský králík,
králík recepty,
recept na králíka,
pečený králík po provensálsku,
králikrecepty,
recepty z pro králika,
recept z kralika,
top recepty kralik,
provensalskykralik,
králík top recepty,
kralqik po provensalsku,
proventsalsky kralik recept,
recept králik,
recepty králik,
provensálsky nábytek,
rolka z králika,
kralik na panvici
Suroviny:
králík,
slanina uzená,
máslo,
sůl,
česnek,
petrželka,
žampiony sterilované,
rajče,
vývar,
mouka hladká
Komentáře (6)