Vypečené fazolkové kuře na slanině s adžikou
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 325 kJ / 1 751 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,14 g |
| Tuky | 171,11 g |
| Vláknina | 22,32 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 3,23 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 29,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vypečené fazolkové kuře na slanině s adžikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m8W9
Moje poznámka
Vypečené fazolkové kuře na slanině s adžikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m8W9
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 11 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 12 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 12 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 13 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 13 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 6 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 6 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 6 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 8 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 9 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 10 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 11 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 11 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 11 hodinami
Tématické fráze:
kuře na slanině,
recepty s adžikou,
kuře ve slanině,
kuřecí maso s adžikou,
maso s adzikou,
gruzinske kure,
gruzínské kuře s adžikou,
kuře na adžice,
co je to adžika,
kuře s fazolkami,
maso s adžikou recept,
kuřecí s adžikou,
fazolkové dobroty,
vypecene maso,
kureci na adzice,
fazolkové kuře se slaninou,
adžíka,
pečené maso s adžikou,
soutez nova cz profil 28209,
koření adžika
Suroviny:
kuřecí stehenní řízky,
slanina gazdovská,
cibule,
česnek,
fazolky mražené,
olej,
koření,
kopr,
vývar kuřecí,
sůl
Komentáře (12)