Adžikové ragú s vepřovým masem a zeleninou

LuciePe Kuchařka: LuciePe

Doba přípravy: 45 minut 4 porce Vepřové maso 0 názorů

Recept si neoblíbil žádný kuchař

Suroviny

2 PL olivového oleje
1 velká cibule
400 g vepřové kýty
1 červená paprika
4 sušená rajčata
1 mrkev
100 g mražené kukuřice
sůl
čerstvě mletý barevný pepř
3 ČL adžiky
1 malá jarní cibulka
1 dcl červeného vína
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli očistíme a nakrájíme na hrubší kousky. Mrkev očistíme a nakrájíme na drobné hranolky. Papriku omyjeme a spolu se sušenými rajčaty a masem nakrájíme na kostičky asi 1×1x1 cm.

  2. V pánvi zahřejeme olej a zprudka na něm restujeme cibuli. Když se rozvodní, přidáme maso a společně opečeme. Osolíme, opepříme a přidáme adžiku. Promícháme a chvilku společně restujeme.

  3. Ke směsi nalijeme víno, promícháme a dusíme asi 20 -25 do změknutí masa.

  4. Nakonec posypeme čerstvě nasekanou jarní cibulkou. Servírujeme s bramborami nebo těstovinami.

Poznámka

Tento recept můžete najít i na mých stránkách http://www.jimechytre.cz/prispevky/adzikove-ragu-s-veprovym-masem-a-zeleninou/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 39 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Adžikové ragú s vepřovým masem a zeleninou

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: ragů z vepřového masa zeleninové ragu s masem ragú z vepřového masa se zeleninou recepty na vepřové maso se zeleninou recepty z vepřového masa ragú z vepřového masa a zeleniny vep?ov? ragu. s ?erstvou zeleninou gnocchi s veprovym masem a zeleninou kukurice s veprovym na slanine noky s vepřovým a ragú veprove ragú paprika a kukurice zeleninové ragú s vepřovým masem hranolky s veprovym masem

Zapomněl/a jsem heslo