Vypečené fazolkové kuře na slanině s adžikou
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 325 kJ / 1 751 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,14 g |
| Tuky | 171,11 g |
| Vláknina | 22,32 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 3,23 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 29,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vypečené fazolkové kuře na slanině s adžikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m8W9
Moje poznámka
Vypečené fazolkové kuře na slanině s adžikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m8W9
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 1 hodinou
Staročeský kuba
Přidáno před 4 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 5 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 10 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vídeňské brambory
poirotka před 30 minutami
Nepečené Lotus kuličky
Mich4el před 1 hodinou
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 3 hodinami
Kokosovo-pomerančové crinkles sušenky
veronika_straka před 3 hodinami
Těsto na pizzu
Filomenka před 3 hodinami
Šunkofleky
veronika_straka před 4 hodinami
Skořicové rohlíčky
Noumik před 4 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 5 hodinami
Bílkový chlebíček
Jajav před 6 hodinami
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 7 hodinami
Tématické fráze:
kuře na slanině,
recepty s adžikou,
kuře ve slanině,
kuřecí maso s adžikou,
maso s adzikou,
gruzinske kure,
gruzínské kuře s adžikou,
kuře na adžice,
co je to adžika,
kuře s fazolkami,
maso s adžikou recept,
kuřecí s adžikou,
fazolkové dobroty,
vypecene maso,
kureci na adzice,
fazolkové kuře se slaninou,
adžíka,
pečené maso s adžikou,
soutez nova cz profil 28209,
koření adžika
Suroviny:
kuřecí stehenní řízky,
slanina gazdovská,
cibule,
česnek,
fazolky mražené,
olej,
koření adžika,
kopr,
vývar kuřecí,
sůl
Komentáře (12)