Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 204 kJ / 1 005 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,03 g |
| Tuky | 35,56 g |
| Vláknina | 15,50 g |
| Cholesterol | 369 mg |
| Sodík | 587 mg |
| Sůl | 1,24 g |
| Sacharidy | 86,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kung-pao dle české hospůdky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x8E9
Moje poznámka
Kung-pao dle české hospůdky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x8E9
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 13 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 16 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 18 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 21 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 22 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 5 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 6 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 6 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 6 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 8 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 9 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 11 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 11 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 12 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 12 hodinami
Tématické fráze:
jak naložit maso švejžužu,
kung pao videorecept,
kun pao,
vepřová čína poctivá recept,
kung pao,
kun kung pao,
kuřecí kun pao recept,
kuřecí kun pao,
kung pao pro děti,
kung pao naložení,
kung pao pocesku,
kun pao recept,
kuřecí kung pao,
receptykunkpao,
kup kung pao,
kureci kung pao podle cinana,
kung pao-retro,
kung pao kuřecí maso,
české hospůdky.cz. …,
česke kungpao
Suroviny:
prsa kuřecí,
pórek,
kapie,
arašídy,
vejce,
škrob,
koření čína,
sůl,
pepř,
cukr,
víno bílé,
omáčka sojová,
olej
Komentáře (21)
A dekuji.
Respektuji poznámku a k názvu jsem jeden hrob
Ten postup je jak od Číňana
Opravdu, vážně, fakt...
toto je pravé RETRO, Františku
a proč splácaniny
to je vždy období- móda - zatrácet kečup. mapř. a proč