Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 204 kJ / 1 005 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,03 g |
Tuky | 35,56 g |
Vláknina | 15,50 g |
Cholesterol | 369 mg |
Sodík | 587 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 86,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kung-pao dle české hospůdky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x8E9
Moje poznámka
Kung-pao dle české hospůdky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x8E9
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 9 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 18 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Ludmila B před 9 minutami
Jablečný koláč s karamelem
Nikijaho před 35 minutami
Švestkový crumble
olgaja před 1 hodinou
Jednoduchý domácí chleba
Pavel1987 před 1 hodinou
Kyselica a řízky z růžovek
Kajkajak před 1 hodinou
Hraběnčiny francouzské brambory
Nebe1276 před 2 hodinami
Pomazánka z ricotty a sušených rajčat
katka.gregor@gmail.com před 3 hodinami
Nejrychlejší hřibová omáčka
KrisZaezemi před 4 hodinami
Kuřecí nudličky s ananasem
Libotovska před 6 hodinami
Dýňová polévka s pórkem
Majka214 před 6 hodinami
Tématické fráze:
jak naložit maso švejžužu,
kung pao videorecept,
kun pao,
vepřová čína poctivá recept,
kung pao,
kun kung pao,
kuřecí kun pao recept,
kuřecí kun pao,
kung pao pro děti,
kung pao naložení,
kung pao pocesku,
kun pao recept,
kuřecí kung pao,
receptykunkpao,
kup kung pao,
kureci kung pao podle cinana,
kung pao-retro,
kung pao kuřecí maso,
české hospůdky.cz. …,
česke kungpao
Suroviny:
prsa kuřecí,
pórek,
kapie,
arašídy,
vejce,
škrob,
koření čína,
sůl,
pepř,
cukr,
víno bílé,
omáčka sojová,
olej
Komentáře (21)
A dekuji.
Respektuji poznámku a k názvu jsem jeden hrob
Ten postup je jak od Číňana
Opravdu, vážně, fakt...
toto je pravé RETRO, Františku
a proč splácaniny
to je vždy období- móda - zatrácet kečup. mapř. a proč