Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 472 kJ / 6 327 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,32 g |
Tuky | 215,27 g |
Vláknina | 34,80 g |
Cholesterol | 817 mg |
Sodík | 658 mg |
Sůl | 2,03 g |
Sacharidy | 928,69 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šťavnatý špendlíkový koláč s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pBA6
Moje poznámka
Šťavnatý špendlíkový koláč s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pBA6
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 19 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 30 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 7 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 7 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 13 hodinami
Tématické fráze:
špendlíkový koláč,
koláč ze špendlíků,
trnkový koláč,
koláč se špendlíky,
buchta že spendliku,
špendlíkové knedlíky,
koláč se špendlíkama,
jak zpracovat spendliky,
špendlíky recepty,
spendliky recept,
spendlikova buchta,
špendlíkový džem recept,
šťavnatý tvarohový koláč,
špendlíková buchta s tvarohem,
buchta se špendlíky,
špendlíkový džem,
recepty ze špendlíků,
špendlíky ovoce,
špendlíky ovoce recepty,
trnkový džem
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
vejce,
olej,
prášek do pečiva,
mléko,
špendlíky,
tvaroh ve vaničce,
cukr vanilkový,
máslo,
cukr krupice,
mouka hrubá
Komentáře (24)
Já na slivovici moc nejsem, mě prostě nevoní
Nevadí, jen piš
a promiň, že su tak pod tvým receptem rozplývám nad špendlíky
Taky nevím proč, jsou přece stejně dobré jako švestky....kdo ví...
když jsem byla dítko, a to už je hooooooodně dávno
já už ho mám právě hotový
rebeka:
jen škoda, že když dozrají, spadnou asi během týdne