Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 209 kJ / 50 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 0,27 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rajčata nakrájíme na kostičky, vložíme do mísy.
Krok 2: Přidáme v rukách najemno natrhanou bazalku, se solí rozetřený česnek a olivový olej.
Krok 3: Poté nakrájíme na kolečka ciabattu a zlehka orestujem dozlatova z obou stran na olivovém oleji.
Krok 4: Položíme na talířek a pokledeme rajčatovou směsí, nahoru zlehka položíme ruličku parmské šunky a ozdobíme hoblinkou parmazánu.
Zveřejněno 31. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italské bruschette
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3E5r
Moje poznámka
Italské bruschette
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3E5r
Nejnovější recepty
Jablečné lívance
Přidáno před 16 minutami
Smaženice z lišek
Přidáno před 5 hodinami
Pečený citrusový čaj se zázvorem
Přidáno před 8 hodinami
Řezy dvou barev s meruňkovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Gnocchi s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Brambory pečené v troubě
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lasagne II.
Pajajka před 37 minutami
Polévková směs
Dycky před 1 hodinou
Kynuté sýrové šneky
Michaela71 před 1 hodinou
Makový závin
Veronika.Hrozna před 2 hodinami
Kuřecí kousky na kari a smetaně
Penelope01 před 2 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
Danulka52 před 3 hodinami
Hraběnčiny řezy se švestkami
Danulka52 před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Klar98 před 4 hodinami
Dýňová polévka
Pleslova před 4 hodinami
Tagliatelle z Bondy beach
Hrachovka2022 před 5 hodinami
Tématické fráze:
bruschette,
pravá italská ciabatta recept,
italská bruschetta,
jak upéct bruschettu,
italská bruschetta recept,
bruschette recept,
bruschetky,
recept na bruschettu,
prava italska bruschetta,
bruschete,
italské recepty,
jak udělat bruschetu,
jak upéct bruschetu,
brunschete,
bruschetta italský recept,
chudak ten kdo se nikdy nezblazni,
bruschette s rajčaty,
foneticky - brusccheta,
jak udělat bruschettu,
jak si udelat bruschetky
Suroviny:
rajče,
bazalka čerstvá,
olej olivový,
česnek,
ciabatta,
pršut,
parmazán,
sůl
Komentáře (23)
je jedno, zda je někdo ve fotografování obratnější, či slabší a nebo třeba nemá po technické stránce možnost vytvořit kvalitnější fotodokumentaci jídla. podstat je v přece v autorství. i mě vadí opakované recepty, kde se autor ohání tím, že jeho recept je trochu jiný, poněvadž v něm je přidána třeba petržel a nebo nedán kmín a podobně. Uvolnilo se to zde trochu více, jen poněkud ku škodě těchto jinak sympatických stránek.
Verča není chudák, jenž musel smazat snímek. Recepet na bruschettu je tu několikrát a i se snímky. Třeba jí to poučí a napříště zadá recept s vlastní fotodokumentací a hlavně recept, který se zde neopakuje.
já jsem to nemyslela zle, to mi věřte.. já nejsem z těch, co by vyvolávaly konflikty
Navíc v podobných jsou přidány podobné recepty s VLASTNÍMI FOTKAMI takže si každý představu může udělat
"Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno."
A do obsahu stránek patří i fotografie. Taktéž krásný den.