Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 499 kJ / 1 075 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,10 g |
Tuky | 99,14 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 2,61 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 17,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Amur zapečený s brambory a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m8op
Moje poznámka
Amur zapečený s brambory a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m8op
Nejnovější recepty
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 3 hodinami
Minimuffinky
Přidáno před 15 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 19 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 20 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborový koláč
Eva S. před 1 hodinou
Pochoutkový salát II
Lasagnesesyrem před 1 hodinou
Domácí pletýnky
Zinzi před 1 hodinou
Luxusní a rychlý makovník
Nanina před 2 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Nellach před 3 hodinami
Tvarohové řezy s broskvemi
JanaRas před 3 hodinami
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 13 hodinami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 14 hodinami
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 14 hodinami
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 15 hodinami
Tématické fráze:
amur nejlepší recept,
amur pečený v troubě,
amur recept,
recept na amura,
recepty z amura,
jak udělat amura,
amur nejlepší recepty,
amur v alobalu,
amur na kmíně,
amur recepty,
amur na slanině,
recepty amur,
recepty na amura,
jak uvařit amura,
recept amur,
jak upéci amura,
recept na pečeného amura,
amur na česneku,
nejlepší recept na amura,
amur v troube
Suroviny:
amur,
slanina,
sýr tvrdý,
petržel,
libeček čerstvý,
cibule,
česnek,
kmín celý,
sůl,
pepř,
brambory
Komentáře (3)
Prvního bodíka Ti dávám předem a za inspiraci děkuji