Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 405 kJ / 336 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 8,48 g | 
| Tuky | 9,71 g | 
| Vláknina | 32,73 g | 
| Cholesterol | 26 mg | 
| Sodík | 198 mg | 
| Sůl | 0,37 g | 
| Sacharidy | 44,39 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Hovězí s balsamicem a rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BRzX
Moje poznámka
					
				
Hovězí s balsamicem a rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BRzX
Nejnovější recepty
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 6 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 22 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 2 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 4 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 5 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 5 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 6 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 15 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 17 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 18 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 18 hodinami
						Tématické fráze:
						
							k čemu balsamico, 
						
						
							omáčka balsamico-použití v receptech, 
						
						
							jak použít balzamiko, 
						
						
							hovezi pecene s rozmarynem, 
						
						
							k cemu se pouziva balsamico, 
						
						
							ocet balsamico do omáčky, 
						
						
							omáčka balsamico použití, 
						
						
							na co pouzit balsamico, 
						
						
							ocet balsamico omáčkový, 
						
						
							použití balsamica, 
						
						
							hovězi zavitky s rozmarynem, 
						
						
							hovezi balzamiko, 
						
						
							k čemu použít balsamico, 
						
						
							balsamico omáčka použití, 
						
						
							omáčka z balsamico octa, 
						
						
							vepřová pečeně s balsamicem, 
						
						
							omáčka z balsamica, 
						
						
							k čemu je balsamico, 
						
						
							jak pouzit balsamico, 
						
						
							hovězí s balzamicem
						
					
						Suroviny:
						
							hovězí zadní, 
						
						
							cibule, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							celer, 
						
						
							balsamico, 
						
						
							hořčice plnotučná, 
						
						
							pepř, 
						
						
							sůl, 
						
						
							česnek sušený, 
						
						
							kmín drcený, 
						
						
							rozmarýn sušený, 
						
						
							olej, 
						
						
							máslo, 
						
						
							bujón zeleninový
						
					
	
			
	
	
	
	
Komentáře (20)
janiczka - balsamico dávám i do svíčkové na smetaně, když potřebuji doladit chuť a barvu.