Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborové nočky s uzeným masem, houbami a rukolou

Kombinace bramborových noků, uzeného masa a jemně pikantní rukoly vás překvapí. Lehký pokrm, vonící po lesních houbách, se hodí nejen jako rychlá letní večeře. Na talíři vypadá skvěle a ještě lépe chutná.

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 35 min

45 min (10 min příprava + 35 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 953 kJ /
1 184 kcal
Bílkoviny85,30 g
Tuky14,50 g
Vláknina14,00 g
Cholesterol 195 mg
Sodík 4,60 g
Sůl11,00 g
Sacharidy171,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na pánvi rozehřejeme trochu oleje, vložíme pokrájené bílé části cibulek a očistěné a na plátky pokrájené houby. Krok 2: Vše osolíme a podusíme doměkka asi 20 minut. Krok 3: Do směsi přidáme jemně pokrájené uzené maso, necháme ho prohřát a přidáme uvařené nočky, cibulkovou nať a máslo. Krok 4: Dochutíme pepřem a je-li třeba, přisolíme. Krok 5: Na závěr opatrně vmícháme lístky rukoly.

Zveřejněno 12. 8. 2012

Poznámka autorky maris

Nočky si samozřejmě může udělat každý své, domácí. Já jsem měla koupené čerstvé, chlazené.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D6yA

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D6yA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (23)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Marie Svarcova: Maruško, já taky:-) Díky:-K

:yes::yes: dala bych si <3:-K

Dana61: moc děkuju za vyzkoušení, hlavně, že chutnalo;-):-)

maris: jídlo bylo velmi dobré - pochvala od rodinky:yes::-D dělala jsem z trojnásobné dávky a na dnešek moc nezbylo:-D kdo přijde dřív má vyhráno - zbytek rodiny dojí plněné papriky:-D

Dana61: u nás taky moc nejsou, ale něco se dá najít, nejsou to koše, ale spíš jen pár kousků, na jídlo to ale stačí, nasušeno jich mám dost a dost, tak je houby zle:-))

Maris - tak Ti blahopřeji ke kouzelné zahradě - ty se máš:yes: u nás na severu teď ani prašivka - je prostě hrozné sucho a jestli co nejdříve pořádně nezaprší, tak máme po ptákách - tedy po houbách:-D (je pravda, že mám zásoby mražených i sušených, ale čerstvé jsou čerstvé)

jarka skrobakova: Jaruško děkuji:-K

Aničko, Ivetko moc děkuju:-):-K

To je nádhera:-O:yes:

Velice chutné a krásně nafocené papáníčko:-K+:-p:yes:

maris: noo, lepší možná.. cennější určitě:-8, ale toho bych se asi nenajedla:-8:-D:-D:-D:-D:-D;-)

rebeka: Rebi děkuju:-), plátno od Raffaela by bylo lepší;-):-D

magdalenka: som na tom na tak isto:-//
ale Maruško, jíme i očima:-), a byla bych srab, kdybych ti za toto gastroplátno jako od Raffaela:-8, bodík nedala;-):-K:yes::yes:

Dana61::-)), no na zahradě - na chatě, ne ve městě. Rostou nám tu i hřiby:-))

no Maris to vypadá velmi jedle:yes::-D a jak vyrostly na zahradě, na naší rostou tak jedině špičky a pro takovéto krasavce musím do lesíka i když to já velmi ráda:-D

Moc vám všem děkuju:-)

jako vždy paráda závidím houby:-8jinak:yes::yes:+6

Z toho celého mám iba rukolu...závidím ti tvoje kreácie s hubami... :yes:

Taky můžu a mimo jiné krásná fotka.:-p;-):yes:

Tak to můžu:-8:-p:yes::yes:

Krásné ;-);-);-)

Tématické fráze:
bramborove noky s uzenym masem, bramborové nočky, bramborové nočky s houbami, rizoto s uzeným masem a houbami, co vše se dá uvařit s uzeným masem, sunkofleky z uzenych kosi, dort koš s houbami, recepty bramborové nočky, bramborak s uzenym a houby, bramborák s houbami, jak udelat bramborove noky, bramborové rizoto, najit recepty na bramborove noky s uzenym masem, noky s houbami a rukolou, nocky s houbami, sunkofleky s úzenym a houbami, rizoto s uzeným masem a s houbami, bramborové nočky top, houbové rizoto s uzeným, noky s uzenym masem

Suroviny:
noky bramborové, maso uzené, cibulka jarní, houby lesní, rukola, máslo, olej, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu