Suroviny
Porce: koláčová forma
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 649 kJ / 3 979 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,90 g |
| Tuky | 209,79 g |
| Vláknina | 17,50 g |
| Cholesterol | 1,57 g |
| Sodík | 606 mg |
| Sůl | 1,49 g |
| Sacharidy | 438,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švestík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6Ggz
Moje poznámka
Švestík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6Ggz
Nejnovější recepty
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 4 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 9 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno 15. 12. 2025 18:22:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 1 hodinou
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 3 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 3 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 4 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 4 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 4 hodinami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 5 hodinami
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 5 hodinami
Tématické fráze:
božský koláč s mascarpone a ořechy recepty s obrázky,
recepty kameníková,
dr.oetker recepty broskvové řezy,
sladke knedliky z kypriciho prasku,
pečeme v kamenikove formě,
anything,
recept - kachna 12 hodinovka,
medove rezy s osmi vejcem
Suroviny:
mouka polohrubá,
kypřící prášek,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
máslo,
vejce,
sůl,
mléko,
pudink vanilkový,
cukr moučkový,
smetana 33%,
vejce,
švestky
Komentáře (50)
šlehačka se nešlehá.. ta náplň je poměrně řídká, protože vlastně tím krémem zředíš pudink, ale pomalým pečením ztuhne, jak vidíš na fotce..
Díky za výborný recept a zasloužený bodík přidávám.
šenky.. "pečeme s Rebi"
mooc děkuju za hezký obrázek, čekám na další.. na řezu