Postup přípravy
Krok 1: Úmyslně nepíši množství, protože každý má jiný hlad.
Krok 2: Jednotlivé suroviny nakrájíme na plátky, ledvinky pečlivě očistíme, můžeme je očištěné přes noc dát do mléka, vytáhne absolutně všechen pach.
Krok 3: Cibuli rozkrojíme na osminky a po vrstvách rozdělíme, tyto dílky se mnohem lépe napichují než kolečka. A teď střídavě napichujeme jako každý špíz.
Krok 4: Brambory oloupeme a připravíme si alobal matnou vrstvou k masu. Pokapeme olejem a poklademe na širší plátky nakrájené brambory, osolíme a posypeme uzenou paprikou. Navrch položíme špíz, pokapeme Worcestrem a posypeme kořením. NESOLÍME, jsou tam játra, ale stačí osolené brambory.
Krok 5: Pečlivě zabalíme a dáme do naplno vyhřáté trouby na 35 minut, vyndáme, otevřeme alobal nahoře a dáme kousek bylinkového másla. Vrátíme do vypnuté trouby asi na pět minut. Podáváme s tatarkou nebo zeleninovým salátem.
Zveřejněno 11. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řezníkova jehla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rR7K
Moje poznámka
Řezníkova jehla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rR7K
Nejnovější recepty
Žampionový krém
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí roládky se sýrovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Panenka na zeleném pepři
Přidáno před 7 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Přidáno před 10 hodinami
Růžová bábovka
Přidáno před 18 hodinami
Hovězí krk pečený na česneku
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pudinková buchta
magdalenka před 1 hodinou
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 1 hodinou
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 2 hodinami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Alusice před 2 hodinami
Pečené koleno
magdalenka před 3 hodinami
Česneková kroupová polévka
magdalenka před 3 hodinami
Krémová pórková polévka
[email protected] před 3 hodinami
Boršč - trochu podle mě
Kdyzjehlad před 4 hodinami
Růžová bábovka
jemelka před 4 hodinami
Jednoduchá krupicová kaše aneb pohádka mládí
magdalenka před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřová játra minutka,
živáňská jehla,
vepřové ledvinky jako minutka,
živáňská na jehle,
vepřová játra na jehle,
vepřová játra jako minutka,
vepřova jatra minutky,
vepřová játra na minutku,
minutky z veprovych jater,
vepřová jehla,
srdce a ledvinky,
jehla recept,
ledvinky z trouby,
kuřecí srdíčka na jehle,
vepřová játra - minutka,
vepřové ledvinky minutka,
jehla recepty,
játra na jehle,
jehla na uzenou kýtu,
reznikova kucharka
Suroviny:
ořez vepřový,
játra vepřová,
ledvinky vepřové,
srdce vepřové,
slanina,
klobása,
cibule,
paprika,
koření na živáň,
paprika sušená uzená,
sůl,
olej,
brambory,
omáčka worcesterová,
špejle,
alobal
Komentáře (7)