Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 998 kJ / 717 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,30 g |
Tuky | 54,50 g |
Vláknina | 1,70 g |
Cholesterol | 684 mg |
Sodík | 1,69 g |
Sůl | 4,13 g |
Sacharidy | 13,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené, vepřové řízky z krkovičky v bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rBqW
Moje poznámka
Smažené, vepřové řízky z krkovičky v bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rBqW
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 48 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 56 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
vepřová krkovice nejlepší recepty,
smažený vepřový řízek,
řízky z krkovice,
řízky z krkovičky,
vepřový řízek smažený,
nejlepší řízky z krkovice,
naložené maso na smažené řízky,
vepřový řízek z krkovice,
smažená krkovička,
jak smažit vepřové řízky,
řízek z krkovice,
řízek z krkovičky recept,
smažený řízek z krkovičky,
smažený řízek vepřový,
nejlepší vepřové řízky,
řízek z vepřové krkovice,
řízek z krkovičky,
smazena krkovice,
vepřový řízek z krkovičky,
nejlepší vepřový řízek
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
pepř mletý,
zázvor čerstvý,
cibulka jarní,
omáčka sojová,
olej řepkový,
bylinky,
smetana zakysaná,
vejce,
hořčice dijonská,
parmazán,
strouhanka
Komentáře (12)
Ivulí je to prudce jedlé