Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Podmáslové raženky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 10. 2013 10:00

Suroviny

Porce: 9-12

Kuchařky
Ivy Trhoňové
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 046 kJ / 2 162 kcal
Bílkoviny63,78 g
Tuky41,75 g
Vláknina16,35 g
Cholesterol 8 mg
Sodík 6,50 g
Sůl16,00 g
Sacharidy374,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Raženky jsou měkké, lehounké a díky omládku

dobré i druhý den - pokud zbydou

Raznice můžete koupit např. u Tescomy.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

planeta

7. 11. 2013 14:27

:yes::yes::yes::yes:

cathleen cathleen

4. 11. 2013 08:27

senky: Jani :yes::yes:

senky senky

3. 11. 2013 14:39

Ivi, jsou výborné, díky za ně:yes::yes: polovinu jsme posnídali:-)) jen efekt raznice musím vychytat;-) jako kaiserky vypadaly jen 4, málo jsem prořezala:-S Ale já ten styl vychytám:-D:-D Přidávám 14. :yes: a foto :-)

Zdena z JM

30. 10. 2013 09:16

Jsme teprve začátečník v pečení pečiva,takže jsem nevěděla,že celozrnná mouka potřebuje víc vody.Ale asi to nebylo třeba,s těstem se krásně pracovalo.Vůbec nelepilo a ani nebylo příliš tuhé.:-p

cathleen cathleen

30. 10. 2013 08:38

Zdena z JM: :-O Zdeni a vodu jsi nepřidávala? Jak celozrnná mouka, tak mleté lněné semínko jí vypijí víc, než jen mouka hladká....ale musely být dobré, tečkované :-p to lněné semínko je v pečivu výborné na chuť.

Zdena z JM

30. 10. 2013 08:30

Upekla jsem trochu zdravější verzi a místo 200 g hladké mouky jsem dala celozrnnou.Přidala jsem lžíci lněného semínka a omládek jsem nedělala,protože jsem spěchala.I tak byly výborné.

cathleen cathleen

28. 10. 2013 13:45

blabo51: :-)) jsem zvědavá, jestli budou chutnat. Z pečiva s omládkem není pak vůbec cítit droždí.

blabo51

28. 10. 2013 13:37

S omládkem jsem dělala poprvé, raženky jsou v troubě a vypadají nádherně. S těstem se bezva pracovalo. Díky za recept.:yes::yes::yes::-):-K:-K

mysulka mysulka

20. 10. 2013 17:08

:yes: krása, raznice jsem si koupila, ale bohužel ještě nevyzkoušela:-8. Určitě to co nejdřív napravím:-K:-K

jarka skrobakova

19. 10. 2013 17:18

Krása :yes::yes::-K

Bahula Bahula

18. 10. 2013 20:58

rebeka: Máš je výstavní :yes::-K:-K:-K

rebeka rebeka

18. 10. 2013 09:49

cathleen: dobrá tedy... recept si najdu, je tu, že;-):-?

Nikina Nikina

18. 10. 2013 08:47

:-O:-O:-O Ty jsou jako malované! :yes::-K

cathleen cathleen

18. 10. 2013 08:43

rebeka: dalamánky? :-p

Dana61

18. 10. 2013 08:31

cathleen: no já to věděla:-D akorát jsem se v tom "řádu"netrefila úplně přesně že;-)
podmáslové raženky určitě vyzkouším:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: razenky recept na raženky podmáslové pečivo housky raženky podmáslové houstičky podmaslove housky raznice na raženky raznice na pečivo tescoma raznice na housky podmaslovy dalamánky lněná mouka kefír podmaslove pecivo recept tescoma recepty raznice na housky pečivo s podmáslím houstičky z kefíru jíme jinak lněná mouka + kefír raznice tescoma recept raženky

Suroviny: voda, podmáslí, sladěnka, sůl, olej, mouka hladká, mouka polohrubá, droždí

TopRecepty.cz

Podmáslové raženky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W13X