Suroviny
Porce: 4 skleničky 250 ml
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 394 kJ / 1 767 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,56 g |
Tuky | 4,41 g |
Vláknina | 52,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 91 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 397,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní pečené švestky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EWOW
Moje poznámka
Pikantní pečené švestky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EWOW
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 19 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
crazy.woman.cz před 1 hodinou
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 10 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 10 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 12 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 12 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 12 hodinami
Maková náplň
mismi před 13 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 14 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 15 hodinami
Tématické fráze:
recepty ze švestek,
pečené švestky,
svestky recepty,
pečený čaj ze švestek recept,
svestky,
švestky recept,
pečené švestky recept,
švestky pečené,
švestka,
recept na pečený čaj ze švestek,
jak nechat dozrát švestky,
pečení ze švestek,
recepty na švestky,
pečení ze švestek,
foto švestky,
pecene maso na svestkach,
pečený čaj švestky recept,
pečené švestky v troubě,
švestky do mrazáku,
recepty švestky
Suroviny:
česnek,
cibule,
švestky,
jablko,
badyán,
skořice,
římský kmín mletý,
cukr hnědý,
džus pomerančový,
ocet vinný červený
Komentáře (46)
Bibince za recept plusáka a rebuš tobě za fotky taky
spagetka:
Jinak já osobně budu víčkovat ještě horké a obrátím na víčko, dělám to tak s džemy, marmeládami, povidly a věřím, že to i zabraňuje plesnivění a steriluje. Ukládám k realizaci, tady švestky budou taky později
ale jednu jsem zavíčkovala hned, druhou ještě nemám zavíčkovanou
a že melu
jo, a ještě něco: docela si dovedu představit ( po ochutnání tohoto ) přidat pár lžiček i knějakému maso.. už se mi něco líhne v hlavě