Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 213 kJ / 1 485 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,25 g |
Tuky | 5,00 g |
Vláknina | 62,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 312,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švestková povidla - rychlá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VnmX
Moje poznámka
Švestková povidla - rychlá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VnmX
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 1 hodinou
Jelení závitky
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 3 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 33 minutami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 1 hodinou
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 1 hodinou
Houbové rizoto
Konstantin. před 1 hodinou
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 1 hodinou
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 2 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Sahula před 2 hodinami
Guláš SPECIÁL
Sahula před 2 hodinami
Kuřecí prsa s cizrnou, olivami a rajčatovou omáčkou
AnnaKrizova před 2 hodinami
Tématické fráze:
švestková povidla podle babiček,
vaření švestkových povidel,
recept na domácí švestková povidla,
příprava švestkových povidel,
příprava povidel,
kotel na povidla,
kotel na vaření povidel,
rychlá domácí povidla,
domací švestková povidla,
rychlá povidla,
příprava švestkových povidel v troubě,
švestková povidla jednoduchá,
švestková povidla recept,
švestová povidla,
kotle na povidla,
švestková povidla,
švestková povidla od babičky,
povidla příprava,
švestková povidla příprava,
domácí švestková povidla podle babiček
Suroviny:
švestky,
cukr,
cukr vanilkový,
skořice,
rum
Komentáře (7)
Musí po kusech odpadávat od vařečky, být hustá a tmavá. A ta vůně u toho
Všem přeji krásný další den babího léta!!!
Za jednoduchá povidla ti dávám 2.bod