Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovice na houbách a zelenině

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

hanahcotton hanahcotton

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie716 kJ /
171 kcal
Bílkoviny1,45 g
Tuky15,05 g
Vláknina0,30 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy7,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Krkovici naklepeme, posolíme a okořeníme = pepř + garam masala. Krok 2: Osmahneme prudce na sádle z obou stran a dáme stranou. Na výpeku podusíme houby a zeleninu, podléváme vodou. Krok 3: Maso a výpek s houbami a zeleninou dáme do hlubšího pekáčku a dopečeme v troubě. Krok 4: Až je maso měkké, vytáhneme jej na talířek a omáčku zahustíme smetanou, ve které rozmícháme mouku. Jako přílohu jsem zvolila rýži.

Zveřejněno 11. 10. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5KVR

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5KVR

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

tak tohle také můžeme:yes::-D u nás vítězí knedlík - to víš knédl je knédl:yes:

Krkovice:-pnaše oblíbené,šťavnaté masíčko;-)Máš to príma,Haničko:yes:+6:-p

helik23: Garam masala je úžasně aromatická směs koření z Indie. Garam znamená "horká" a masala znamená "směs koření". Přičemž "horká" zde nemusí nutně odkazovat na ten druh horka, který si spojujeme s chilli papričkami, ale na to, že koření se nejprve opeče a pak teprve dál zpracuje.

Koření Garam masala je v současnosti jednou z nejprodávanějších položek indické kuchyně.

Složení: koriandr, římský kmín, skořice, pepř, hřebíček, kardamom, anýz, bobkový list.

Co je to za koření - garam masala!?:-S Jinak to vypadá skvěle! :-p:yes:

Já s knedlíčkem, ale stejně ho nemůžu,:-(( tak možná s těstovinama:-p

já si prosím s ňoky;-):-p:-8:-D:yes::yes:

Tématické fráze:
krkovice na houbách, krkovice s houbami a se zeleninou, pecena krkovice na houbách, krkovice na houbách v troubě, krkovice na houbach a zelenine, maso na zelenině a na houbách, krkovička na houbach, krkovička na na víně a na houbách, krkovice pečená na houbách na zelenině, recepty z krkovičky, krkovice na zelenině, plátky krkovice na houbách, recepty z krkovice na houbách, krkovice z daně, krkovice houby ryze, krkovice na houbach a smetaně, krkovice indická kuchyně, recept krkovice na houbách a zelenině, mas na houbách, krkovice na zelenině s houbami

Suroviny:
krkovice vepřová, houby, mrkev, petržel, celer, smetana, mouka hladká, sůl, pepř, koření garam masala, sádlo, voda

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu