Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 783 kJ / 1 621 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,98 g |
Tuky | 101,32 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 388 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,75 g |
Sacharidy | 6,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu pečené hovězí s bylinkami a sušenými rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w7gJ
Moje poznámka
Pomalu pečené hovězí s bylinkami a sušenými rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w7gJ
Nejnovější recepty
Vafle bez cukru
Přidáno před 11 hodinami
Kostky zadního hovězího pečené s česnekem v troubě
Přidáno před 17 hodinami
Koláč s cuketou bez mouky
Přidáno před 18 hodinami
Vydatná čočková polévka jako hlavní chod
Přidáno před 18 hodinami
Slaný koláč se žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Sýrovo-celerová kapsa
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vafle bez cukru
zdraveskamcou před 1 hodinou
Honzovy buchty jako peříčko
Evculina84 před 7 hodinami
Bábovka z televize
Petik05 před 8 hodinami
Bavorské klobásy v listovém těstíčku
Kattyy před 9 hodinami
Rybičková pomazánka ze sardinek
Kajkajak před 9 hodinami
Kapustová polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Pečená dýně hokkaido s bramborami na bylinkách
jayjayka před 10 hodinami
Domácí Moravanka od babičky
Nanina před 11 hodinami
Míša řezy
miska.jitka před 12 hodinami
Hraběnčiny řezy
MajdaTrajda před 12 hodinami
Tématické fráze:
pecene hovězí maso,
pomalu pecene maso,
pomale peceni hoveziho masa,
pomalé pečení masa,
pečený hovězí krk,
pečení hovězího masa,
pecena hovezi zebra,
hovězí na pečení,
pečené hovězí,
pečený hovězí pupek,
recepty pečené hovezi maso,
pomalu pečená masa,
hovězí se sušenými rajčaty,
péčené hovězí žebro,
pečená hovězí žebra recept,
pomalu pečená roštěná,
pečné hovězi,
recepty hovězí maso pečeně,
hovězí žebro pečené,
hovezi maso pecene
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
pórek,
rozmarýn,
tymián,
koření oregáno,
majoránka čerstvá,
bylinky,
rajče sušené,
olej olivový,
olej ze sušených rajčat,
vývar hovězí,
slanina,
sůl,
pepř citronový
Komentáře (16)
Bylinky na záhoně, maso v mražáku, ve sklenici rajčata
Tvůj recept rozhodl hned
Dnes jsem si přivstala
pomalu upekla, hustou šťávičku
a výsledek? pochválený sváteční oběd
Díky za recept, šťáva opravdu pekně hustá díky rajčatům a dle rodiny také pikantní (bylinky dělají své
Přidávám fotku, ale je vidět, že na focení a aranžování nebyl čas
Teda ale jídlo vypadá báječně