Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 976 kJ / 711 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,98 g |
Tuky | 55,00 g |
Vláknina | 13,28 g |
Cholesterol | 78 mg |
Sodík | 6,68 g |
Sůl | 16,65 g |
Sacharidy | 39,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0DOX
Moje poznámka
Marinovaný kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0DOX
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 4 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 9 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 12 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 16 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 5 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 6 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 6 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 8 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 8 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 9 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 9 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 10 hodinami
Tématické fráze:
marinovaný kapr,
marinování kapra,
kapr marinovaný,
citron na kapra,
marinovaný kapr recept,
jak marinovat kapra,
top recepty kapr,
kapr citrón,
kapr na citronu,
kapr v tatarské omáčce,
kapr a citron,
vánoční marinovaný kapr,
marinovaný smažený kapr,
marinovany vanocni kapr,
marinovany kapr,
kapr s koprem,
kapr recepty,
kapr marinovany v pivu,
smažený marinovaný kapr,
marynovaný kapra
Suroviny:
kapr,
sůl,
kmín drcený,
pepř mletý,
hořčice,
pivo světlé,
solamyl,
citron,
tatarská omáčka,
česnek,
paprika sušená sladká,
koření grilovací,
mouka polohrubá,
olej
Komentáře (4)