Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 254 kJ / 1 017 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,98 g |
Tuky | 35,42 g |
Vláknina | 8,95 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 4,36 g |
Sůl | 10,10 g |
Sacharidy | 56,85 g |
Postup přípravy
Krok 1: V kastrolu na sádle osmahneme cibuli a párky.
Postupně přidáváme mrkev, brambory a zelí.
Přidáme dvě snítky rozmarýnu, podlijeme vínem a pod poklicí dusíme do měkka.
Podle potřeby přidáme vodu.
Postupně přidáváme mrkev, brambory a zelí.
Přidáme dvě snítky rozmarýnu, podlijeme vínem a pod poklicí dusíme do měkka.
Podle potřeby přidáme vodu.
Zveřejněno 24. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Párky se zelím (Polské jídlo)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gMDl
Moje poznámka
Párky se zelím (Polské jídlo)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gMDl
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 6 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 7 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 10 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelné placky se sýrem
Matea před 22 minutami
Jednoduchá meruňková bublanina
Violator před 28 minutami
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 2 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 2 hodinami
Veselé muffinky
Natkaaa před 4 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 4 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 4 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 5 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 5 hodinami
Tématické fráze:
recepty na pokrmy z párků,
párky se zelím,
jidlo se zelim,
párek se zelím,
polskejidlo,
jídlo s párkem,
jidla s parkem,
jídla se zelím,
bikos recepty,
párky v zelí,
párky a zeli,
parky na zeli,
řecký bikos,
bikos recept,
parek sezelim,
bikoš pokrm,
recept na pokrm z párků,
parky zeli,
polske recepty,
polska jidla.cz
Suroviny:
klobása,
cibule,
zelí,
voda,
víno bílé,
mrkev,
brambory,
sůl,
pepř,
rozmarýn,
sádlo
Komentáře (12)
Tvou chutnou variantou bych nepohrdla
Vy na Slovensku neznáte papriku, že musíte vařit maďarský paprikáš