Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí salát z pangase II.

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Anna Kocikova Anna Kocikova

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 293 kJ /
787 kcal
Bílkoviny14,90 g
Tuky52,53 g
Vláknina36,33 g
Cholesterol 81 mg
Sodík 1,34 g
Sůl3,15 g
Sacharidy46,72 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do vařící vody dáme bobkový list, kuličky koření, očištěnou mrkev s celerem a na mírném plameni vaříme pod pokličkou 15 minut. Poté zeleninu vybereme, dáme stranou, do vývaru přidáme ocet, filety a vaříme dalších 5 minut. Krok 2: Vše necháme vychladnout a rybku můžeme ve vývaru nějakou tu hodinku nechat ležet. Krok 3: Filety z nálevu vytáhneme, osušíme a nakrájíme do mísy na menší kousky. Nadrobno nakrájíme cibuli, na drobnější kostičky nakrájíme také oloupané a jadřince zbavené jablko, okurky a uvařenou zeleninu. Krok 4: Přidáme hrášek, majolku, jogurt, hořčici, dle potřeby dochutíme, promícháme a dáme na chvíli do lednice uležet. Podáváme s čerstvým pečivem. Krok 5: Vývar vylijeme, pl=polévková lžícekl=kávová lžička

Zveřejněno 25. 10. 2012

Poznámka autorky Anna Kocikova

Tento rybí salát připravuji i ze štikozubce, nebo z rybího filé v kostce. Když je chuť a není žádná rybka po ruce, tak je dobrý i z drůbežího masa, které vařím cca 20minut.

Z rybích salátů zde na Topreceptech uvedených mi přišel nejvíce podobný od Jikotky,který přidávám:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí salát z pangase II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w7xm

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí salát z pangase II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w7xm

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Ahoj , přidal jsem tři brambory a měl jsem na Vánoce salát , delikatesa ...😋

Mizera: Těší mě,že recept posloužil jako inspirace k dobrému vánočnímu salátu😋

ruzena:Růženko,uvidíš,že budeš spokojená;-)Přeji dobrou chuť:-pa děkuji:-K

jdu na něj Ann:-Dzamlouvá se mi recept,tak vyzkouším:-)):yes::yes::yes:

AniCiz:Děkuji Ti,Aninko:-*Potěšila jsi mě:-K:-K

teprve dnes jsem tento chutný salát udělala..děkuji za recept..vynikající:-*:-K:-K:-K:-K

to bude dobrota:-p:yes::yes:;-):-))

rozmarynaH:Ano,Rozmarýnko,lze dělat z různých druhů ryb.Já používám takové,kde je minimální množství kostí:-)
Za komentíky i hodnocení děkuji:-):-K

Aničko, to musí být dobrůtka. :-* Myslím si, že se to může udělat z jakékoli ryby. Rybičky na kyselo mám moc ráda:-p Salátek si zaslouží bodík:yes::yes:

pěkný salátek:yes::yes:+3

to je krása.. to bych mohla zkusit.. líbí se mi tam to jablíčko:-) bravo, Aničko:-K;-):yes::yes:

Tématické fráze:
rybi salat, rybí salát recept, recept na rybí salát, rybí salát z pangase, rybí salat z filety, salát z pangase, rybí salát mletý, rybí salát recepty, recepty rybi salat, rybí saláty, rybí salát z pangase 2, rybi rezy z pangase, rybí salát s pangase, rybi salát z pangasia, rybí saláty recepty, pangasius recepty, rybí filet na kyselo, rybí recepty, rybí salát cejn, recepty z cejna

Suroviny:
voda, pangasius, bobkový list, koření nové koření, pepř, mrkev, celer, ocet, cibule, jablko, okurky sterilované, hrášek sterilovaný, majolka, jogurt bílý, hořčice kremžská, sůl, pepř mletý, cukr

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu