Boršč II.
Příprava boršče obvykle zabere mnoho času. Jednotlivé složky se přidávají postupně a to je při přípravě této polévky základ. Nic se nesmí uspěchat. Udělejte si na přípravu čas a na chuti se vám to tisíckrát vrátí.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 299 kJ / 1 027 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,54 g |
| Tuky | 48,12 g |
| Vláknina | 15,32 g |
| Cholesterol | 158 mg |
| Sodík | 946 mg |
| Sůl | 2,06 g |
| Sacharidy | 77,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m4p
Moje poznámka
Boršč II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m4p
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 4 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 8 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 23 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Přírodní řízek z krůtího masa
Rabio před 12 minutami
Candát po vsetínsku
Mirrika před 15 minutami
Vepřové nudličky na černém pivu s žampiony
Martin91 před 20 minutami
Oříškovočokoládová bábovka
Vmira před 38 minutami
Vánočka moje oblíbená
Mirous před 47 minutami
Babiččina kapustnica
Kajkajak před 1 hodinou
Šunkofleky
Kajkajak před 1 hodinou
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Petik05 před 1 hodinou
Šlehačkové cukroví
Irenaha před 2 hodinami
Brokolicové placičky se sýrem
lenka64892 před 2 hodinami
Tématické fráze:
boršt,
boršč,
polévka boršť,
bors,
ruský borš polévka,
borš recept,
ruský boršť,
recept borst,
boršt recept,
recept na borst,
borsc recept,
polevka bors,
rusky bors,
ruská polévka boršť,
borst polevka,
recept boršč,
recept borš,
pravý ruský boršč,
recept na borš,
bors polevka
Suroviny:
maso hovězí,
maso vepřové,
maso uzené,
sůl,
zelenina kořenová,
řepa červená,
sádlo,
rajče,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
brambory,
zelí bílé hlávkové,
bobkový list,
pepř mletý,
smetana zakysaná,
pažitka
Komentáře (22)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Eintopf