Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 442 kJ / 106 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,68 g |
| Tuky | 7,56 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 99 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízky z krkovičky ve šlehačce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O6lR
Moje poznámka
Řízky z krkovičky ve šlehačce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O6lR
Nejnovější recepty
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 27 sekundami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 1 hodinou
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 6 hodinami
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 8 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 20 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 1 hodinou
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 2 hodinami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 3 hodinami
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 6 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 7 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 7 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 14 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 17 hodinami
Tématické fráze:
krkovička na šlehačce,
krkovička se šlehačkou,
řízky z krkovice,
dopečení řízků v troubě,
řízek z krkovičky,
řízky z krkovičky,
řízky z krkovice v troubě,
rizek na slehacce,
řízky se šlehačkou,
řízky zalité šlehačkou,
řízky v troubě se šlehačkou,
vepřové řízky se se šlehačkou,
veprove rizky ve slehacce,
řízky pečené ve šlehačce,
vepřové řízky na šlehačce,
dopečení řízku,
kotleta s bramb. na ve šlehačce,
řízky se se šlehačkou,
krkovička ve šlehačce,
slehackove rizky
Suroviny:
krkovice vepřová,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
olej,
sůl,
pepř mletý,
smetana ke šlehání
Komentáře (5)