Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 233 kJ / 295 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,75 g |
Tuky | 23,75 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Husí játra s mandlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6B7
Moje poznámka
Husí játra s mandlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6B7
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 2 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno 3. 8. 2025 10:37:11
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno 3. 8. 2025 09:04:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionový guláš s cuketou
hifiklub před 1 hodinou
Čočková polévka s párkem
Janet.P před 1 hodinou
Perník z cukety
Pechova.veronika84 před 1 hodinou
Cuketové bramboráky
Pechova.veronika84 před 1 hodinou
Jednoduchá domácí zmrzlina
rybarka007 před 2 hodinami
Cuketový perník
Boxiska před 2 hodinami
Cukeťák na plechu
Simona Maskova před 2 hodinami
Bramboračka
Kajkajak před 3 hodinami
Pizza ze sušeného droždí
Mlateli před 3 hodinami
Tématické fráze:
husí játra jako minutka,
paštika z husích jater,
husí paštika recept,
husi pastika recepty,
husi pastika,
paštika z husích jater recept,
recepty z husich jater,
husi jatrova pastika recept,
úprava husích jater,
recept na husi paštiku,
prodej hus,
husí játrová paštika,
paštika recept,
paštika s husích jater,
paštika z husích jater pohlreich,
jatrova paštika z husích jater,
recept na paštiku z husích jater,
recepty husí paštika,
recept husí paštika,
paštika z husích jater recepty
Suroviny:
mandle,
sádlo,
koření hřebíček,
sůl
Komentáře (9)
(Můj synáček má rád husí játříčka)
Jo a zkusím to v pekárně
Sádlo nechám a používám pod zelí apod.