Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 115 kJ / 744 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,61 g |
Tuky | 39,81 g |
Vláknina | 8,32 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 2,20 g |
Sůl | 5,33 g |
Sacharidy | 46,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vývar uvedeme k varu, přidáme kmín a kousky brambor. Uvaříme doměkka.
Krok 2: Česnek utřeme se solí.
Krok 3: Po změknutí brambor vypneme zdroj tepla a do polévky přidáme sádlo, utřený česnek, pepř a promnutou hrstičku majoránky.
Krok 4: Do talíře vložíme kolečko syrečku, polévku opět uvedeme k varu a přelijeme sýr.
Krok 5: Nakonec posypeme opečeným chlebem.
Zveřejněno 1. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Poctivý oukrop s olomóckým tvarglem a opečeným chlebem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K9qM
Moje poznámka
Poctivý oukrop s olomóckým tvarglem a opečeným chlebem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K9qM
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 2 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 3 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 10 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 5 minutami
Sýrová roláda
Fitulka před 7 minutami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 8 minutami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 2 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 2 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 12 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 12 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 13 hodinami
Tématické fráze:
oukrop s kroupami,
opečený chleba,
silný oukrop,
česnečka recept,
recept na česnekovou polévku,
recept na oukrop,
oukrop kroupy,
oukrop s kroupama,
česnekový oukrop,
česnečka s opečeným chlebem,
co dat k opecenemu chlebu,
oukrop,
polévka s opečeným chlebem,
oukrop recept s kroupami,
poctivý pletený mazanec,
silna oukrop,
oukrop s kroupami recept
Suroviny:
vývar masový,
brambory,
česnek,
sádlo,
kmín celý,
pepř mletý,
majoránka,
sůl,
koření polévkové,
sýr syrečky olomoucké,
chléb
Komentáře (27)
web.archive.org/web/20140222041843/http://www.metropole-olomouc.cz/olnej/5/Jediny-puvodni-cesky-syr-dostal-jmeno-po-Olomouci
Andrej, tak to jo - kroupy mám ráda.
Andrejko, přiznám se, že nevím, co jsou sekané krupky, musím si to vygúglit
Medmic, to mě moc těší. A brzy se uzdravte.
Tam jsem se naučila jíst a pak vařit hovězí oháňku nebo třeba vepřové ocásky...
http://uvodoucha.pivovarkostelec.cz/