Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Houby-kroupy není hloupý

Hodnocení receptu je 5,0 (39×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 395 kJ /
1 050 kcal
Bílkoviny21,98 g
Tuky14,45 g
Vláknina22,69 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 13 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy197,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme houby pokrájené na větší kousky, orestujeme, přidáme obě papriky, zalijeme vývarem a necháme povařit, asi 20 minut. Krok 2: Před koncem vaření přidáme celerové lístky, majoránku a libeček. Krok 3: Krupky uvaříme zvlášť podle návodu, důkladně je propláchneme a vložíme do polévky. Krok 4: Nakonec posypeme petrželkou.

Zveřejněno 12. 9. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Houby-kroupy není hloupý

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r9mL

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Houby-kroupy není hloupý

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r9mL

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (38)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Marie Svarcova: Maruško, moc děkuju:-K:-K

:-)<3:yes::yes::yes::yes::yes:neskutečná nádhera :-K

vyskúšané, maris:-)) polievka zmizla:-p :yes:

Nikina: Niki moc děkuju:-K a těším se na fotku ;-):-)

Maruško polévka je výborná :yes: Jen, co se mi to povede, vložím foto ;-) a bod je samozřejmostí :-K

magdalenka: moc jsi mě potěšila;-), mám radost že chutnalo, děkuju za vyzkoušení a za krásnou fotku:-):-K

Dnes si pochutnávame na tvojej polievke, manžel si nabral dvakrát po sebe a ešte ho vidím sporadicky obchádzať hrniec...Vyjadril sa o nej, že je senzačná! Posielam bod, pridávam foto a ďakujem za gurmánsky zážitok!
V mrazničke boli uvarené krúpy a václavky, takže to bola rýchlovka.:-8

vlku09 - děkuji, mám radost že vám chutná;-):-)

Opravdu velice chutná polévka. Už jsem ji vařil několikrát a vždy se všechna sní. Děkuji za recept.:yes:

Evi, děkuju za vyzkoušení a fotku, mám radost, že chutnala;-):-)):-K

Polévka byla moc dobrá:-p:-p:yes:+14uzenou papriku jsem neměla ale i tak:-p:-ppřidala jsem foto:-))

Isahu -;-):-)

Tématické fráze:
kroupy recepty, kroupy s houbami, kroupy a houby, kroupy houby, houby s kroupami, houby a kroupy, recept na kroupy s houbami, návod na vaření krup, kroupy recept, kroupová polévka kluci v akci, kroupy houby recept, houby s kroupami top recepty, kroupy s houbama, recept kroupy houby, sladké kroupy, houby kroupy, recept kroupy s houbami, kroupy návod, kroupy, houby s kroupama

Suroviny:
kroupy, houba hřib, cibule, nať celerová, paprika sušená sladká, paprika sušená uzená, vývar, sůl, majoránka, libeček, petrželka, máslo

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu