Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 455 kJ / 1 065 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,67 g |
Tuky | 44,27 g |
Vláknina | 15,16 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 3,51 g |
Sůl | 9,03 g |
Sacharidy | 48,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové nudličky s čínským zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp8X
Moje poznámka
Vepřové nudličky s čínským zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp8X
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 2 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno před 14 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 16 hodinami
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvový krém
Přidáno před 21 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 3 hodinami
Loštická cibulačka
Sahula před 11 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 11 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 12 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 12 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 12 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 15 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 15 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 15 hodinami
Tématické fráze:
recept na čínu,
recepty na čínu,
recepty z čínského zelí,
vepřové nudličky,
čína z čínského zelí,
recept na vepřovou čínu,
vepřové maso s čínským zelím,
činské recepty,
recept na čínu z vepřových nudliček,
maso s čínským zelím,
kuřecí čína s čínským zelím,
čína z vepřového,
čína z vepřového masa,
pánev wok recepty,
cina recept,
čína z plecka,
cinske zeli-recepty,
kuřecí s čínským zelím,
čína s čínského zelí,
veprove nudlicky recept
Suroviny:
plecko vepřové,
olej,
chilli paprika čerstvá,
česnek,
kečup sladký,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
škrob kukuřičný,
zelí čínské,
sůl,
pepř,
koření čína
Komentáře (11)
kuřecího/vepřového/masa, sůl,hodně kmínu.Po změknutí masa přidám
velkou dávku nakrájeného čínského zelí a trochu vegety.Po pár minutách dušení je hotovo.Jako příloha-bramborový knedlík.