Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 748 kJ / 1 613 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,20 g |
Tuky | 102,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 288 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 6,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Veškeré suroviny smícháme a ponoříme do nich maso, víno a olej musí sahat do výše masa, koření řádně vetřeme do masa po obou stranách a necháme odležet přes noc v ledničce. Ráno ještě obrátíme.
Krok 2: Pak maso vyndáme z marinády, tu vlijeme do tlakového hrnce, zahřejeme, vložíme maso, případně podlijeme a necháme dusit cca 20-25 minut.
Krok 3: Po otevření hrnce zkontrolujeme, zda je maso měkké – mělo by být, případně dochutíme (já už nedochucovala, koření obsahuje i sůl, takže opatrně), necháme na vypnutém sporáku odpočinout asi 10 minut a podáváme.
Krok 4: Já jako přílohu zvolila br.kaši a salát Moravanku.
Zveřejněno 20. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí líčka Hungaria
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GWp0
Moje poznámka
Hovězí líčka Hungaria
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GWp0
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 34 minutami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 11 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 17 minutami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 56 minutami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 4 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 4 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 4 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 5 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 6 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 7 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 9 hodinami
Tématické fráze:
hovězí líčka,
hovězí líčka recept,
hovězí líčka recepty,
hovězí líčka bez vína,
koření hungaria,
licka recept hovězí,
recepty hovezi licka,
líčka recepty,
co jsou hovězí líčka,
recept na líčka hovazi,
recepty na hovězí líčka,
recept na hovezí licka,
makro hovězí líčka,
lickovy salat,
hovězí líčka makro,
recept hovězí licka,
hovězí líčka -příloha,
líčka recept,
recept na líčka,
hovězí líčka a recept
Suroviny:
líčka hovězí,
víno červené,
koření hungaria,
olej olivový extra virgin
Komentáře (24)