Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 576 kJ / 4 679 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 199,18 g |
| Tuky | 132,86 g |
| Vláknina | 17,40 g |
| Cholesterol | 499 mg |
| Sodík | 3,84 g |
| Sůl | 9,51 g |
| Sacharidy | 662,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kynutá roláda se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oQoA
Moje poznámka
Kynutá roláda se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oQoA
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 3 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 18 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 21 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Salát Emerald
Přidáno 20. 12. 2025 10:41:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
JanSmola před 55 minutami
Pusinky z bílků s vlašskými ořechy
katkachromcova2 před 1 hodinou
Vynikající pomazánka ze sušených rajčat
KrisZaezemi před 2 hodinami
Vánočka III
Marcela.Ma. před 4 hodinami
Kapří hranolky
loing před 13 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 13 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 13 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 13 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 14 hodinami
Tématické fráze:
roláda z kynutého těsta,
kynutá roláda s tvarohem,
moučníky se švestkami,
kynuté těsto na roládu,
moučníky ze švestek,
moučník se švestkami,
roláda s kynutého těsta,
švestky moučník,
se švestkami,
těsto na kynutou na roládu,
moučníky s švestkami,
rolada z kynuteho těsta sladka,
šneci z kynutého těsta se švestkami,
moučník se švestkama,
recept moučník švestky,
kynutá těsta postup,
moučník švestky,
recepty moučníky se švestkami,
roůáda z kynutého těsta,
rolady z kynutého těsta
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
tuk hera,
vejce,
droždí,
sůl,
mléko
Komentáře (5)