Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 659 kJ / 874 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 128,96 g |
| Tuky | 27,81 g |
| Vláknina | 2,56 g |
| Cholesterol | 266 mg |
| Sodík | 735 mg |
| Sůl | 1,65 g |
| Sacharidy | 26,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky s fazolkami a křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qLO3
Moje poznámka
Vepřové plátky s fazolkami a křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qLO3
Nejnovější recepty
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 58 minutami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 1 hodinou
Vločková polévka se zeleninou trochu jiná
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové z jednoho hrnce
Přidáno před 11 hodinami
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 15 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Rasice před 16 minutami
Kuřecí čína
mcmiruska před 32 minutami
Vepřová plec po venkovsku
limosek před 57 minutami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
limosek před 58 minutami
Honzovy kynuté buchty
kimlo před 1 hodinou
Tvarohové lívance
boomgo před 1 hodinou
Francouzské brambory s mletým masem
Libotovska před 3 hodinami
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 12 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 15 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 16 hodinami
Tématické fráze:
vepřový plátek s fazolkami,
vepřové plátky,
veprovy platek s krenem,
vepřové plátky s lusky,
vepřový plátek na fazolich,
vepřové plátky a fazolové lusky,
vepřové platky s fazolkami,
veprove platek s fazolky recept,
vepřový na fazolí,
platky vepřové panenky,
vepřové plátky recept,
veprove mas s fazolí,
vepřové plátky recepty,
vepřové plátky s fazolové lusky,
vepřové plátky s fazolky a opečenými brambory,
křen fazolkami,
opéct podusit,
vepřové s fazolkami a kuskusem,
veprove platky na fazolové lusky,
veprové plátky s fazolkami jako příloha
Suroviny:
kýta vepřová,
sůl,
pepř,
olej,
máslo,
mouka hladká,
fazolky sterilované,
kečup sladký,
česnek,
křen
Komentáře (14)
1974andrea: ano, přesně tak, nejdříve masíčko skoro doměkka opéct, spíše pomaleji, pak odložit stranou, dát podusit fazolky a nakonec přidat maso, na chvilku všechno spolu podusit, aby se chutě propojily