Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 834 kJ / 1 872 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,35 g |
Tuky | 142,50 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 455 mg |
Sodík | 1,81 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 83,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pekáček vymažeme silně máslem a důkladně posypeme strouhankou (může ležet i v menší vrstvě na dně).
Krok 2: Kotlety naklepeme a po okrajích nařízneme. Posolíme z obou stran a položíme na strouhanku.
Krok 3: Hustě posypeme sýrem a nakrájíme na ně zbytek másla.
Krok 4: V hodně vyhřáté troubě zapékáme 30 minut. Troubu vypneme, maso zalijeme vínem rozředěným s vodou a necháme v troubě ještě 15 minut dojít.
Zveřejněno 29. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vinařské kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Rjg
Moje poznámka
Vinařské kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Rjg
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 6 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 12 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 2 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 4 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 4 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 5 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 6 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 7 hodinami
Utopenci alá pan Kaplan
helka před 7 hodinami
Tématické fráze:
kanci kotleta,
vinařské maso,
kančí kotleta recepty,
kotlety v troubě,
kanci kotlety,
vinarske maso recept,
kančí kotlety na houbách,
kotlety vepřové zapekané,
recepty z kotlety,
kotlety na na červeném víně,
vinarske vepřové kotlety,
kotlety recept,
vinařské vepřové kotrlety,
vinarenske maso recept,
prirodni kotlety pecene v troube,
kanec kotlety,
prirodni kotlety v troubě,
pecene kotlety pod strouhankou,
vinarske platky,
vinařské kotletky
Suroviny:
kotleta,
sýr strouhaný,
víno červené,
voda,
strouhanka,
máslo,
sůl
Komentáře (4)