Dětská jablečná přesnídávka II
Velkou úrodu jablíček snadno zpracujete v lahodnou jablečnou přesnídávku a vaše děti či vnoučata budou nadšené. Tahle přesnídávka opravdu nezklame a věřte, že po ní s vděkem sáhnou i dospělí. S tímhle receptem si už přesnídávku v obchodě nekoupíte.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 039 kJ / 4 312 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,48 g |
Tuky | 17,69 g |
Vláknina | 131,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 185 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 952,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dětská jablečná přesnídávka II
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G585
Moje poznámka
Dětská jablečná přesnídávka II
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G585
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 13 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 13 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 14 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
mamina58 před 6 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 8 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 8 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 10 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 10 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 10 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 11 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Konstantin. před 11 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 11 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 11 hodinami
Tématické fráze:
recept na jablečnou přesnídávku,
domácí přesnídávka,
domácí přesnídávka pro kojence,
domácí dětská přesnidávka,
recept na detskou jablecnou presnidavku,
domácí dětská výživa,
domácí přesnídávky pro kojence,
recept na domácí jablečnou přesnídávku,
domácí dětské přesnídávky,
domácí přesnidávky,
dětská výživa recept,
presnidavky recepty,
dětská přesnídávka,
přesnídávka pro kojence,
přesnídávka,
dětské domácí přesnídávky,
dětská přesnídávka recept,
jablecna vyziva,
domácí přesnídávka bez pudinku,
presnidavka recept
Suroviny:
jablko,
voda,
pudinkový prášek,
cukr krupice
Komentáře (52)
A kvuli tomu, abychom nejedli samou chemii, si obcas doma neco vyrobime. Vam doporucim pouze chodit nakupovat
Tuto přesnídávku jsem také dělala, když se to ještě rozmixuje ponorným mixérem tak slupky nejsou ani vidět ani tam nevadí. Dělala jsem ji pro ročního vnuka.
Lucie:
Olga:
A používáme ji opravdu jen jako přesnídávku (nebo ji přidáváme jako další vrstvu do ovocných pohárů, i k tvarohu na sladké kynuté knedlíky). Když ji dáš např. na koláče, které se pak pečou, myslím, že nahřátím při pečení pudink zřídne.
Cathleen
A na toto množství jsem dala jen dva pudingy, protože to bylo určitě méně, než z 5ti kg jablek, tak aby to nebylo moc sulcovaté.
Snad jsem trochu pomohla
Moniko,na vhodnost pudinku jsem se dotazovala pro mou 16měsíční dceru a byl schválen
Samozřejmě dávám bodík
Dobře zavíčkuj, vody stačí do poloviny sklínek. Sklenice většinou neotáčím, právě proto, aby mi nějaká, špatně chycená, nevytekla. Než je pak uklidíš, vyzkoušej, jestli se víčka chytly - nesmí se protáčet, když koukneš z boku, musí být "vcuclá" dovnitř a taky poklepem nehtu to uslyšíš. Čím vyšší tón, tím lépe. Špatně chycená sklínka zní dutě.
Myslím, že jakékoliv koření mohou až děti od 3-4 let, dítě už mám dospělé a přesně si to nepamatuji.
Jen jsem měla "dilemata" - v životě jsem nezavařovala. Těch pět kilo mají mít jablka před vykrájením? Ale konečná hustota se mi zdála ok, tak asi ano. Zavařuje se jak - sklenice ponořené po víčko? Co když nemám tak hluboký kastrol? Když pak sklenku otočím vzhůru nohama, neměla by se vylít nebo ano? A poslední - proč by se do toho malému dítěti nemohla přidat např. trocha skořice?
Jinak je mi všechno jasné