Postup přípravy
Placičky osmažíme v oleji a podáváme s bramborovou kaší.
Zveřejněno 22. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátky z chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4K6J
Moje poznámka
Karbanátky z chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4K6J
Nejnovější recepty
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 1 hodinou
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 13 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 19 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno před 20 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 20 hodinami
Jelení svíčková s omáčkou z lišek
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Borůvkové muffiny
olivka před 38 minutami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Dagemar před 38 minutami
Vepřové kostky na česneku
Nikijaho před 54 minutami
Maďarská houbová polévka
Fitulka před 1 hodinou
Polévka z červené čočky s česnekem
KuchtinkaHaninka před 1 hodinou
Čevabčiči s bramborem
erikpatrik@email.cz před 1 hodinou
Rajská omáčka s karbanátkem
Aknytsirk před 1 hodinou
Kaše z ovesných vloček
Petr9 před 2 hodinami
Kefírová bábovka s mákem.
Beruna před 3 hodinami
Chuťovky z listového těsta
marekdd před 4 hodinami
Tématické fráze:
karbanatky z chleba,
karbenatky z chleba,
karbanátek z chleba,
chlebové karbanátky,
karbanatky ze stareho chleba,
karbanátky z tvrdého chleba,
karbanatky s chleba,
chleboráky,
použití tvrdého chleba,
karbenatky s chleba,
recepty z chleba,
recept na karbanatky z chleba,
karbenátky z tvrdého chleba,
karbanátky ze suchého chleba,
zpracování suchého chleba,
řízky z tvrdého chleba,
chlebove karbanatky z trouby,
karbenatky ze sucheho chleba,
karbenátky ze suchého chleba recept,
karbenarky z chleba
Suroviny:
chléb,
vejce,
strouhanka,
cibule,
česnek,
bazalka čerstvá,
majoránka,
pepř,
sůl
Komentáře (8)
psala jsem nepřepálené oleji ... u nás se řízky nedělají, ale i tak vím, že po řízkách je vždy olej přepálený ...
Jana Remková: friťák zatím v naší kuchyni nenašel místo... takže jedině pánev, ale i tak jsem měla na mysli něco lehkého jen drobného na osmahnutí ...