Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 424 kJ / 2 252 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,04 g |
| Tuky | 243,98 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 638 mg |
| Sodík | 39 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 3,14 g |
Postup přípravy
Tekutiny musíme přidávat po kapkách a můžeme přidat lžičku hořčice.
Zveřejněno 15. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Majonéza z vařených žloutků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g8W3
Moje poznámka
Majonéza z vařených žloutků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g8W3
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 10 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 10 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 11 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 11 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 11 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 4 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 4 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 4 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 6 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 8 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 8 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 9 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 9 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 9 hodinami
Tématické fráze:
majonéza z vařených vajec,
majonéza z vařeného žloutku,
vareny zloutek,
majoneza ze žloutku,
zloutek,
vařená majonéza,
domácí majonéza ze žloutků,
domácí majonéza z vařeného žloutku,
pomazanka z varenych zloutku,
uvařené žloutky,
co s vařenými žloutky,
jak uvařit žloutek,
uvařený žloutek,
majonéza z uvařených žloutků,
domácí majonéza vařená,
domácí tatarka z vařených žloutků,
syrové žloutky,
domácí majonéza bez žloutků,
jak uvařit žloutky,
žloutek nebo žloutek
Suroviny:
žloutek,
žloutek,
olej,
sůl,
pepř,
šťáva citronová,
vývar masový
Komentáře (8)