Křupavé řízky z trouby na horkovzduch
Nevěříte, že se dají křupavé řízky připravit i bez smažení? My vás přesvědčíme o opaku. K dokonalé křupavosti budete potřebovat speciální obalovací směs a funkci horkovzduch u své trouby. Maso můžete volit dle svých preferencí.
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupavé řízky z trouby na horkovzduch
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RB5O
Moje poznámka
Křupavé řízky z trouby na horkovzduch
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RB5O
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 10 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 14 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Likérové špičky
Sahula před 1 hodinou
Kávové úlky
MichaelaSr před 1 hodinou
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 1 hodinou
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 1 hodinou
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 2 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 3 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 3 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 3 hodinami
Křupavé vafle se zmrzlinou
janakrejzarova před 3 hodinami
Tématické fráze:
rizky z trouby,
obalované vepřové řízky pečené v troubě,
řízky v troubě,
řízky do trouby,
řízek z trouby,
řízky v horkovzdušné troubě,
vepřové řízky z trouby,
vepřové řízky z trouby,
kuřecí řízky z trouby,
řízky pečené v troubě,
řízky z krkovice v troubě,
pečení řízků v troubě,
vepřový řízek z trouby,
vepřové řízky v troubě,
rizky na plechu,
jak péct řízky v troubě,
rizek v troube,
řízky bez tuku,
řízky z horkovzdušné trouby,
obálovací směs na řízky
Suroviny:
maso vepřové,
olej,
sůl,
pepř,
koření
Komentáře (14)
Ale zkusím vypadá to moc dobře!