Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí salát - z králíka

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

sovicka16

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 090 kJ /
3 846 kcal
Bílkoviny21,93 g
Tuky404,43 g
Vláknina16,84 g
Cholesterol 670 mg
Sodík 4,16 g
Sůl10,28 g
Sacharidy22,23 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z uvařeného králíka obereme maso a pokrájíme na kousky. Krok 2: Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, okurku, sterilovanou zeleninu a dáme i část nálevu. Krok 3: Přidáme tatarskou omáčku , majonézu , jogurt, plnotučnou hořčiči , ocet. Vše dobře promícháme a podle chuti osolíme a opepříme. Krok 4: Zeleninu dáme podle chuti. Krok 5: Místo octa můžeme dát citronovou šťávu

Zveřejněno 6. 7. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí salát - z králíka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PP6

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí salát - z králíka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PP6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

JanaDorazinova: Krmíme králíky jenom senem nikdy ne trávou. Dále ječmenem, jablky, suchým chlebem, syrovými šlupkami z brambor. Králíci jsou v pohodě, žádný úhyn nemáme. Asi to bude tím senem.

Nahradila jsem kuretem . A paradicka:-O

Salát byl moc dobrý, chutnal celé rodině, i všem v kanceláři:-p
Opravdu nikdo nepoznal, že to není z ryby :-) Opravdová dobrota :yes:

:no:To je rybí salát jak noha.

Děláme tenhle salát z králíka docela často, musím říct, že je to naprostej luxus.Vřele doporučuju.

tento recept se mi velmi zalíbil,byl náhodný a vypadá to dobře.:yes:dávám bod a ukládám,vyzkouším.;-)

Jar.Riedel 18. 10. 2009 15:21
Salát jsem udělal.Moc mně chutná a dělám si ho,s přední části králíka.Ten kdo nepěstuje králíky,atˇ to skusí z kuřetem.

může to být dobré ale co je na tom rybího???????????:-O:-//:no:

vybusna, říká se poslední hospodářství pro to, že krmení je drahé a jak;-( víme, přibylo tolik králičích nemocí, že ačkoliv je necháš naočkovat, kolikrát ti všechno vyhyne.A to je dost drahá záležitost a člověk by zaplakal.

a ja nerozumiem co to znamena, ked sa povie, ze kralik je posledne hospodarstvo

jojky! to vypadá luxusně!!:-p šmankote,jen toho králíka,kde ted seženu! no nic... zkusím to nahradit něčím jiným...máme doma morčata :-D:-D. Co myslíte,je lepší samec?nebo samička! 5 samyc :-D:-D:-D

Ježíš, králík, je fakt, že je to poslední hospodářství, říká se to i tady. Ale my z věžáku bychom dali kdoví co, za pěkného ušáčka, pěkně po Béřovicku, mňam!:-p V obchodě jsou to vychrtliny, jak dostihové koně, z toho jsou k použití jen stehna snad:-(. Ale fakt jsem nikdy neslyšela, že by se to dalo použít, jako rybí salát. Lidé jsou tak vynalézaví!:yes::yes:

aj moj tatko choval kralikov....uz si nepamatam presne, ale nejak ako...belgicky obor, alebo tak nejako....jezis tie zajace boli velke ako male psi a tiez som nemohla uz zajacinu ani vidiet. ale co som mohla vzdy tak to bola klasicka nedelna zajacia polievka s pecienkovymi haluskami. a tiez sme zamiesavali zajacie maso s bravcovym a tym plnili domace klobasy. a potom sme zacali so zajacieho masa robit taku velkonocnu specialitu, ktora sa robieva z mladych jahniatok. co sa tyka zajaciny, tak mam k nej vlazny vztah,ale moj manzel by sa vedel nim krmit od rana do vecera. otecko teraz chova uz len take klasicke usiaky a prave pred dvoma tyzdnami ked som bola na slovensku, tak jedna mlada zajacicka, cela zblbnuta od nevyspytatelneho pocasia vrhla mlade. v novembri je to nieco neuveritelne.

Kdysi jsem měl za jeden rok cca 100 králíků. 4 ramlice Novozélandský bílý a VSS a připouštěl jsem je třikrát až čtyřikrát do roka. Rodina až nemohla králíčí maso ani vidět. Dělal jsem všechno možné až po tlačenku, domácí šunka a klobásky a dělali pořád jen:-((:-((:-((
Ale ten salátek bych si dal. Ale králíky už nechovám. Králíkárnu jsem rozbil a spálil. Moje babička vždycky říkala: "Králík, to je poslední hospodárka."

Tématické fráze:
rybí salát recepty, rybí salát, tlačenka z králíka, králičí salát, domácí šunka z králíka, králíkárny na prodej, šunka z králíka, králičí klobásy, domácí rybí salát, rybí salát recept, rybi klobasy, domaci tlacenka z kralika, kralici tlacenka, klobásy z kralika, rybi salaty, prodej králíkáren, domaci klobasy z kralika, recept na klobasy z kralika, šunka z králíka recepty, rybí tlačenka

Suroviny:
králík, tatarská omáčka, majonéza, jogurt bílý, zelenina, hořčice plnotučná, ocet, cibule, okurky sterilované

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu