Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 687 kJ / 642 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,95 g |
| Tuky | 49,70 g |
| Vláknina | 1,35 g |
| Cholesterol | 155 mg |
| Sodík | 37 mg |
| Sůl | 0,08 g |
| Sacharidy | 41,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Praženka vltavských vorařů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/03PG
Moje poznámka
Praženka vltavských vorařů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/03PG
Nejnovější recepty
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 46 minutami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 2 hodinami
Kari korma
Přidáno před 10 hodinami
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 15 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 16 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Pep.e před 2 hodinami
Szegedinský guláš
MonkaF před 10 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 10 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 10 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 12 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 13 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 14 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 15 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 15 hodinami
Tématické fráze:
polévka praženka,
voraři,
praženka,
voraři až nám bude,
praženky,
odkud pochazi spenatova polevka,
budějická praženka,
vltavsky guláš recept,
bramnorova stirka,
voraři na vltavě,
recept na praženku,
polévka praženka videorecept,
recept na prazenku polévku,
polévka zpraženka,
recept na mlekovou polevku,
zavářky m.d. rettigové,
vltavští plavci,
salát podle vorařů,
vorari jo vorari,
plavecký guláš recept
Suroviny:
mouka hrubá,
máslo,
voda,
květ muškátový,
cukr,
sůl,
smetana kysaná
Komentáře (24)
Jo a hledám marně jeden recpt na ten skládaný medový dort z těch medových plátku /ale doma upečených/! Zapoméla jsem ho uložit ! Takový ten co mají v obchodě a někdo zde dal na néj recept
Justýnko, děkuju za vyzkoušení a komentář.
Dnes turistov vozia na pltiach napr. http://www.1-pltnicka.sk/historia.html a je tam nádherne...